Saturday, 20 April, 2024

ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ-ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 4-2

Με ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον φορμαρισμένο επιθετικό της η ομάδα του ΠΑΣ Σκύδρα πήρε εύκολα τη νίκη στην έδρα της απέναντι στην ομάδα των Αθύρων με σκορ 4-2.
Ο αγώνας πλούσιος σε φάσεις και γκολ με τους παίκτες και των δύο ομάδων να εκμεταλλεύονται τις άριστες κλιματολογικές συνθήκες με τον καλύτερο τρόπο προσφέροντας πολύ καλό θέαμα στους 100 περίπου φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι από την σκεπαστή κερκίδα του γηπέδου.
Οι γηπεδούχοι του Ματθαίου Παπαιωάννου κυριολεκτικά με το καλημέρα, κατάφεραν να προηγηθούν στο 3′ και 5′ μόλις λεπτό του αγώνα. Με το αβαντάζ του σκορ στην συνέχεια παίζοντας πιο χαλαρά έδωσαν δικαίωμα στους φιλοξενούμενους του Λεωνίδα Αμπιντίν να μειώσουν χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν κάτι περισσότερο από τον αγώνα παρόλο που θα μπορούσαν να φτάσουν και στην ισοφάριση με ευκαιρίες του αρχηγού Γιάννη Γεωργιάδη.


ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 3′ μόλις λεπτό με εξαιρετική σέντρα του νεαρού μαχητικού Στοικάκη, ο Πάρης Γεωργίου από κοντά με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 1-0.
Στην αμέσως επόμενη γρήγορη επίθεση με εξαιρετική ατομική ενέργεια ο Γιώργος Χατζηγεωργίου πλασάρει τον πορτιέρο Βελκόπουλο σε τετ α τετ ζευγαρώνοντας τα τέρματα της ομάδος του 2-0 σκορ.
Στο 40΄ο Θόδωρος Μήντσιος εκμεταλλευόμενος αμυντικό λάθος των γηπεδούχων νικάει στο τετ α τετ τον Στάυρο Καισίδη και μειώνει σε 2-1 για την ομάδα των Αθύρων.
Η απάντηση των γηπεδούχων όμως ήρθε λίγα λεπτά αργότερα και στο 42′ ο Βελκόπουλος αποκρούει σουτ του Χατζηγεωργίου δεν κρατάει όμως τη μπάλα και ο επερχόμενος ταχύτατος επιθετικός Πάρης Γεωργίου που σήμερα πραγματικά αλώνισε το γήπεδο στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 3-1.
Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό με την αρχή του αγώνα αφού στο ξεκίνημα και στο 51′ ο Πάρης Γεωργίου στέλνει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας προσωπικό χατ τρικ και φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1.
Στο 62′ ο Γιάννης Γεωργιάδης σε τετ α τετ με τον Καισίδη στέλνει την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ του αγώνα 4-2.
Η διαιτησία ήταν των Σιδηρόπουλο, Κεσίσογλου, Κουπαράνη
ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ (Ματθαίος Παπαιωάννου) Καισίδης Μέγας(75′ Κουκούλης) Σέχι Χατζηγεωργίου Λεκάκης Στοικάκης(62′ Φαντίδης Ν.) Ελέζι(80′ Μούτσα) Χαραλαμπίδης Γεωργίου (60′ Αλμπάνης) Καραφουλίδης Γάτσος
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ (Λεωνίδας Αμπιντίν) Βελκόπουλος Δελιονάτης Φώτης Ρούσσης(30′ λ.τ Αλευρούδης) Πειτζήκας Μπαξεβανίδης Μήντσιος Λογοθετίδης Στράντζαλης(65′ Δελιονάτης) Γεωργιάδης Μπάρκος (85′ Πατσίδης)
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΦΩΤΟΣ: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου