Friday, 29 March, 2024

ΠΑΣ Σκύδρας 2-1 τον ΠΑΟΚ Δαμιανού

Σε ντέρμπι εξελίχτηκε ο τελευταίος αγώνας του α γύρου στο γήπεδο της Σκύδρας όπου ο τοπικός ΠΑΣ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την αυλαία κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ Δαμιανού με σκορ 2-1.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στα ίσα και για τις δύο ομάδες αφού πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και οι δύο αντίπαλοι έχοντας το ίδιο πάθος και δύναμη αποφασισμένοι για το αποτέλεσμα της νίκης. Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν τα παράπονα τους για τον διαιτητή Μαυρίδη και τον δεύτερο βοηθό Τετραγώνη για τις αποφάσεις τους και μάλιστα στην διακοπή του ημιχρόνου ο πρόεδρος της Σκύδρας Κώστας Μποζίδης είχε έντονη λογομαχία με τον διαιτητή με αποτέλεσμα να παρακολουθήσει το δεύτερο μέρος εκτός αγωνιστικού χώρου.


Στο αγωνιστικό μέρος οι ευκαιρίες και για τις 2 ομάδες ήταν ίσες με τους γηπεδούχους να πιέζουν περισσότερο στο τελευταίο 20΄του αγώνα όπου κατάφεραν και πήραν το πολύτιμο τρίποντο της νίκης. Πολύ καλή απόδοση για τους παίκτες του Ματθαίου Παπαιωάννου που έδειξαν ότι στην έδρα τους είναι πιο δυνατοί.
Οι φιλοξενούμενοι παίκτες του Γιάννη Αλεξιάδη δεν υστέρησαν πουθενά αγωνίστηκαν δυνατά μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης όπου πάλεψαν έστω και για το αποτέλεσμα της ισοπαλίας.
Το σκορ άνοιξε σχετικά νωρίς με άψογη εκτέλεση φάουλ του αρχηγού της Σκύδρας Γιάννη Χαραλαμπίδη από πλάγια θέση στο 10′ η μπάλα χτυπώντας σε πλάτη αντιπάλου καταλήγει στα δίχτυα 1-0 για τους γηπεδούχους.
Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ αφού στο 14΄ο έμπειρος επιθετικός Χρήστος Παλάνης με κεραυνό συρτό σουτ από μακριά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.


Στο 38′ φάση διαμαρτυρίας για τους γηπεδούχους αφού κατά την διάρκεια επίθεσης ο βοηθός Τετραγώνης υπέδειξε ανύπαρκτο οφ σαίτ η φάση ελέγχεται.
Στο 88′ σε ανατροπή του Γάτσου από τον Κάζογλου ο διαιτητής υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο σπεσιαλίστας Θόδωρος Καραφουλίδης και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του 2-1 τελικό σκορ.
Στο 89′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Ρήγα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ευκαιρίες γαι τους γηπεδούχους έιχαν ο Αλμπάνης και Στοικάκης και για τη ομάδα του Δαμιανού οι Πόζογλου και Γρηγοριάδης Μ.
Η διαιτησία του αγώνα ήταν των Μαυρίδη,Σίπκα Γ. Τετραγώνη.
ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ (Ματθαίος Παπαιωάννου) Δεληγιαννίδης Λεκάκης Ουράν Γραμματόπουλος Κουκού6λης Ιγκλι (90΄Θεοδωριδης) Χαραλαμπίδης (44′ Αλμπάνης) Καραφουλίδης Γάτσος Φαντίδης (70΄Παπαδόπουλος)Στοικάκης (91΄Μέγας)
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ (Αλεξιάδης Γιάννης) Μπόλλα Καρπάτσης Καλπακίδης Σωτηριάδης Κάζογλου Ρήγας Πόζογλου Νικολαιδης (90′ Μυστακίδης) Δημτσούδης (60΄Καλτσουνίδης)Παλάνης (87′ Μποζοιδης) Γρηγοριάδης Μ.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου