Wednesday, 24 April, 2024

Στην Σέντρα… Ποιος ΑΦΜ θα αντιπροσωπεύει όλα τα Γιαννιτσά;

Ακόμη ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο πέρασε και ο Γιάννης Μίγγας βγάζει «στην Σέντρα» όσα είδαμε και δεν είδαμε…

*Καλησπέρα καλησπέρα να είστε όλοι καλά με καλή διάθεση, υγεία και θετική αύρα, τα οικονομικά βάσανα τελείωσαν έχει πλεόνασμα το κράτος αρκετά εκατομμύρια ευρώ, οπότε μας περιμένει ζωή χαρισάμενη.

*Το μπλέξιμο της αρκούδας στην κορυφή της Α1 κατηγορίας. Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος το Μελίσσι θα ήταν μπροστά με τέσσερις βαθμούς.

*Ούτε η Πυθία θα μπορούσε να μαντέψει αυτό που γίνεται στην κορυφή της Α1 και κανείς λογικός δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά για να πει με σιγουριά ποιο θα είναι το τέλος αυτού του πρωταθλήματος.

*Εκεί στο Μελίσσι, ο Φάβας και η παρέα του μαζί με τον Θεοδόση Ντιμτσούδη και τα άλλα παιδιά, δίνουν μαθήματα δωρεάν πώς πρέπει να λειτουργεί μία ομάδα, αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς μεγάλα λόγια, χωρίς προκλήσεις και με σκυμμένο το κεφάλι πέρασαν το μεγαλύτερο διάστημα πρωταθλήματος απαρατήρητοι.

*Εδώ που έφτασε η δουλειά, το Μελίσσι δεν κάνει πίσω σε καμία περίπτωση, τους δόθηκε μία πρωτοφανής ευκαιρία να γράψουν ιστορία και θα την κυνηγήσουν μέχρι το τέλος και ότι βγει.  Είμαι όμως και σίγουρος ότι εάν πετύχουν τον στόχο τους, έχουν σκεφτεί πως θα διαχειριστούν την επόμενη ημέρα. Έξυπνα παιδιά είναι και ξέρουν πώς να λειτουργήσουν.

*Στο Μελίσσι ο Θεοδόσης Ντιμτσούδης μέχρι στιγμής έχει περάσει έναν αυτοματισμό στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι προσαρμόζονται ανάλογα με τον αντίπαλο που έχουν. Προχθές με την Σωσάνδρα πέτυχαν 3 γκολ με τραβηγμένο το χειρόφρενο και έκαναν συντήρηση δυνάμεων, έπαιξαν όσο πρέπει για να φτάσουν σε μία εύκολη νίκη.

*Αξίζουν όμως συγχαρητήρια σε όλους όσους είναι αφανείς ήρωες. Εκεί στο Μελίσσι είναι μια μεγάλη οικογένεια που δουλεύει αρμονικά, υπάρχει μία τάξη και το νοικοκυριό τους φαίνεται από τον εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο που έχουν φτιάξει.

*Λοιπόν καλέ μου φίλε Τέο, δεν ξέρω ποιοι είναι οι συμβουλάτορες σου, δεν ξέρω ποιος ή ποιοι σε επηρεάζουν στις σκέψεις σου και στις αποφάσεις σου για τον τρόπο διαχείρισης του πρωταθλήματος αλλά εγώ εδώ και πολύ καιρό σου κρούω τον κώδωνα του κινδύνου δημόσια και μέσα από την στήλη ότι «ο μπελάς θα σου έρθει από τα κεραμίδια».

*Πρόεδρε, ούτε τον ξύπνιο κάνω, ούτε μυαλό θέλω να σου δώσω, το μαγαζί είναι δικό σου. Όμως 36 χρόνια στην δημοσιογραφία και στο ρεπορτάζ έχω πατήσει όλα τα γήπεδα της Ελλάδος, πέρασα από σαλόνια, πέρασα και από αλώνια. Μπήκα σε αεροπλάνα, μπήκα και σε μαντριά. Ένα έχω να σου πω, τόση προσπάθεια με τόσα έξοδα, δεν σου αξίζει να περνάς τέτοιο βάσανο και τόσο άγχος στο τελείωμα του πρωταθλήματος. Καλέ μου Θόδωρε δεν ξέρω ποιο θα είναι το τέλος αυτής της υπόθεσης ανόδου, τίποτε δεν χάθηκε βέβαια, όμως στο τέλος κάτσε και κάνε μία αυτοκριτική και χωρίς παρωπίδες και δες τι λάθη επικοινωνιακά έχεις κάνει εσύ και οι συνεργάτες σου.

*Με μισή ομάδα, με 6 ελλείψεις ο Εξαπλάτανος πήρε ισοπαλία με 1-1 από το Μαυροβούνι!!! Κανένα σχόλιο από εμένα.

*Σας το είπα και σας το ξανάγραψα, το Μάνδαλο φωνάζει παρόν και μάλιστα βροντερό. Δεν είναι πλέον ρυθμιστής της κορυφής αλλά πρωταγωνιστής και κάτω υπό κάποιες προϋποθέσεις και σε συνδυασμό κάποιων άλλων αποτελεσμάτων μπορεί να βρεθεί και στην κορυφή της βαθμολογίας.

*Στο τοπικό ντέρμπι Αναγέννηση – Εθνικός 0-0. Σούπα το παιχνίδι πόνεσαν τα μάτια όσων το είδαν.

*Φωτιά πήρε στο παρασκήνιο το ποδοσφαιρικό μέλλον της πόλης των Γιαννιτσών. Πολλά ακούγονται για κάτι καινούριο που πάει να δημιουργηθεί, ο χρόνος θα το δείξει.

*Από την στιγμή που δεν πάει ο Σαββουλίδης την ομάδα στο πρωτοδικείο τρία σενάρια ακούγονται στην πιάτσα των Γιαννιτσών. Το πρώτο που κυκλοφόρησε και βγήκε από το στόμα του κυρίου Σαββουλίδη είναι το εξής: ότι βρήκε 4 επιχειρηματίες που θα του δώσουν πολλά χρήματα για να βγάλει την ομάδα του χρόνου στην Γ’ εθνική. Το δεύτερο είναι η περίπτωση του Μελισσίου, αν η ομάδα βγει στην Γ’ Εθνική, να μετακομίσει στα Γιαννιτσά και να έχει στήριξη από όλη την πόλη κάτω από μία διαμορφωμένη διοικητική παρουσία. Τρίτο, ακούγεται έντονα ότι το ΑΦΜ από ομάδα πολύ γνωστή Α1 κατηγορίας και με μία ονομασία άλλη θα αντιπροσωπεύει όλα τα Γιαννιτσά. Ο Μάιος θα είναι πολύ ζεστός.

*Κύριε Γιάννη, κύριε αντιδήμαρχε πρόσεχε τα λάθη πληρώνονται και σιγά-σιγά πάμε σε προεκλογική περίοδο. Έξυπνο παιδί είσαι μακριά από τη φωτιά γιατί θα καείς.

*Κύριε Σαββουλίδη κάποια παπαγαλάκια στην πόλη λένε ότι βρήκες κάποιους επενδυτές και ότι θα σου δώσουν ή σου έδωσαν πολλά ευρώ, δεν το κατάλαβα καλά, για να βγάλεις την ομάδα στην Γ’ Εθνική. Άντε ρε Κωστάκη να το δω και να χαρώ.

*Αυτό το χρέος των πολλών χιλιάδων ευρώ του Ερασιτέχνη Αναγέννηση έχω μεγάλο ερώτημα για το αν ισχύει ή δεν ισχύει, αν είναι μούφα-παραμύθι ή αν πέρασε στον πρόεδρο της ΠΑΕ, κύριο Καραογλανίδη, γιατί κάτι τέτοιο ακούγεται τελευταία στην ποδοσφαιρική πιάτσα των Γιαννιτσών.

Επιμέλεια: Γιάννης Μίγγας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου