Thursday, 28 March, 2024

Η Δόξα Μελισσίου συνέτριψε 4-1 τη Δόξα Μανδάλου

Στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Πέλλας, οι Μαυραετοί του Μελισσίου, αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο

και πραγματοποιώντας το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι συνέτριψαν την πάντα ισχυρή Δόξα Μανδάλου με 4-1.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγώνα πολύ δυνατά και παρά την ψυχρολουσία που δέχτηκαν στο 7΄, όπου ο Τόπκας μετά από κόντρες πέτυχε το 0-1, απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο κάνοντας το καλύτερο α΄ ημίχρονο τους στο πρωτάθλημα και έχοντας πλήρη κατοχή και έλεγχο του παιχνιδιού δημιούργησαν κι έχασαν πλήθος ευκαιριών. Τελικά στο 24΄ κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν με γκολ του Κυργερίδη και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 42΄με γκολ του κορυφαίου της αναμέτρησης Γ. Ζούζουλα προηγήθηκαν με 2-1, σκορ με το οποίο τελείωσε το α΄ ημίχρονο.
Και στο δεύτερο μέρος οι εξαιρετικοί χθες Μαυραετοί του Μελισσίου, ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, παίζοντας πιο συγκρατημένα, ήλεγχαν το παιχνίδι, παίζοντας από τα πλάγια δημιούργησαν και σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες. Τελικά στο και πάλι ο εκπληκτικός Ζούζουλας πέτυχε το 3-1, για να σφραγίσει το θρίαμβο των γηπεδούχων ο Δουλκερίδης, που πέτυχε το τελικό 4-1. Η διαιτησία των κκ Μαυρίδη, Αδραμάνη και Σαπουτζή πολύ καλή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου