Friday, 29 March, 2024

Νίκη ψυχολογίας για την Αναγέννηση Γιαννιτσών

Τη νίκη με 1-0 σκορ πήρε ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, τον οποίο θα έχει να αντιμετωπίσει και κατά τη διάρκεια της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με καλές καιρικές συνθήκες καθώς η συννεφιά βοήθησε τους παίκτες και αυτοί με τη σειρά τους πρόσφεραν ωραίο θέαμα, κυρίως στο 2ο ημίχρονο, στους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών.

Το πρώτο μισάωρο του αγώνα κύλησε χωρίς κάποια ομάδα να ξεχωρίσει στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας η κάθε μία να επιβάλει τον δικό της ρυθμό, κάπου εκεί όμως οι παίκτες του Τίμου Καβακά άλλαξαν ρυθμό και η πίεση που ασκούσαν ψηλά απέδωσε στο 42ο λεπτό όταν ο Σούκιας έκανε το κλέψιμο έξω και δεξιά από την περιοχή του Αγροτικού, μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Αγγελλούδη και εκείνος ψύχραιμα κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να γράψει το 1-0. Παράλληλα, ένα λεπτό πριν την επίτευξη του τέρματος ο Γιαλαμούδης, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Βουτσιά.

Το δεύτερο ημίχρονο μπορεί να μην είχε γκολ αλλά είχε 3 δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και πολλές ευκαιρίες που δεν βρήκαν στόχο είτε λόγω απόκρουσης, είτε λόγω κακού τελειώματος των επιθετικών. Συγκεκριμένα ο Αγροτικός είχε την μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το ισόπαλο αποτέλεσμα αλλά το πέναλτι που κέρδισε στο 90ο λεπτό έφυγε ψηλά άουτ από τα δοκάρια του Τόλιου, τα οποία δοκάρια πρωταγωνίστησαν 2 φορές, καθώς σε διαφορετικές περιπτώσεις το δεξί δοκάρι κράτησε το 1-0.

Δοκάρι όμως είχε και η ομάδα της Αναγέννησης, καθώς σε ένα ανάποδο ψηλοκρεμαστό ψαλίδι η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο αρχικό σχήμα ο κ. Καβακάς επέλεξε τους: Τόλιο, Γκαρακλίδη, Πετρούση, Χιντασέλι, Μουρίκι, Κεφαλά, Βουτσιά, Σούκια, Καραμπά, Αγγελούδη, Στεφανίδη.

Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν οι: Γιαλαμούδης, Μπαμπαλής, Γαρύφαλλος, Ευθυμιάδης, Ταουσιάνης, Κώστας ενώ στον πάγκο έμειναν ο Κωστάκης και ο Σαλονικίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου