Thursday, 28 March, 2024

Παραλίγο ξύλο στο Δ.Σ. της Football League!

Εντάσεις μεταξύ παραγόντων, παραλίγο ξύλο, ατάκες για στοιχηματζίδες αλλά και από την (προσωρινή) αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή της Παναχαϊκής, Κώστα Κατσουράνη σημαδεύτηκε το Δ.Σ. της Football League.

Επεισοδιακό ήταν το χτεσινό Δ.Σ. της Football League στο οποίο ο Κώστας Κατσουράνης έδωσε για πρώτη φορά το παρών και μάλλον και για τελευταία.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο πρόεδρος της Καλλιθέας ,Γιάννης Αβραντίνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε μπλέξει με στοιχηματζίδες», κάτι το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτη Μαντζανά.

«Τι κάνεις εσύ εδώ και μου μιλάς έτσι;» ανέφερε ο Μαντζανάς, με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής Κώστα Μπακαλάρο σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει: «Ε, όχι και όλοι στοιχηματζίδες».

Από εκείνο το σημείο και μετά οι τόνοι ανέβηκαν ειδικά με τα λεγόμενα του Αβραντίνη για τα παλιά χρέη της Παναχαϊκής: «Δεν θα έπρεπε να παίζετε στη Β’ Εθνική, που έχετε 7 εκατ. ευρώ χρέη», είπε με τον πρόεδρο των Πατρινών, Κώστα Μπακαλάρο να λέει σε έξαλλη κατάσταση: «Να πει εμάς στοιχηματζίδες;»

Με όλα αυτά λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι εκπρόσωποι των ομάδων, αλλά η έγκαιρη παρέμβαση της ασφάλειας απέτρεψε τα χειρότερα και  το Διοικητικό Συμβούλιο διεκόπη, με τους Μπακαλάρο, Κατσουράνη, Μαντζανά και τον πρόεδρο του Καραϊσκάκη Οδυσσέα Δράκο να βγαίνουν σε έξαλλοι κατάσταση από την αίθουσα.

Πολύ απογοητευμένος ήταν ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος είπε : «Μας είπε ότι έχουμε 7 εκατ. ευρώ χρέη. Ποιοι είμαστε; Η Γιουβέντους;» και όταν του ζητήθηκε να μην αποχωρήσει ώστε να βρεθεί λύση είπε: «Δεν σώζεται η κατάσταση…Δεν ξανά πατάω το πόδι μου εδώ»!

Τελικά, ο Αβραντίνης αποχώρησε και όλοι οι υπόλοιποι επέστρεψαν στη θέση τους και συνεχίστηκε η συνεδρίαση.

Πηγή: sdna.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου