Saturday, 27 July, 2024

Ποδοσφαιρική γιορτή για την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών

Μια μεγάλη παρέα δημιουργήθηκε στο πάνω μέρος της σκεπαστής κερκίδας,

όπου κάθονταν ο πρόεδρος της ένωσης Α. Αντωνίου, ο πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της επιτροπής παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πέλλας κ. Πασσαλής, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης κ. Βλάχος, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ κ. Βάρναλης, ο σκάουτερ του ΠΑΟΚ κ. Μαλιούφας, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Πέλλας Γ. Γυριχίδης όπως και πολλοί άλλοι.
Η παρέα αυτή πλαισιώθηκε από πολλούς παράγοντες της ποδοσφαιρικής κοινωνίας της Πέλλας, όπως και φιλάθλους που άκουγαν τι σχολιάζονταν σχετικά με το παιχνίδι τους παίκτες ατομικά.


Διχογνωμία δημιουργήθηκε στην παρέα για το πιο από τα γκολ ήταν το ωραιότερο. Το τρίτο ή το τέταρτο; Τελικά δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν και έτσι τα εύσημα μοιράζονται 50-50.
Το πρώτο γκολ το πέτυχε ο Γρηγόρης Λελεκίδης, όπως έλεγε στον κ. Μαλιούφα ο πρόεδρος της ΑΑΓ, είναι το γκολ νούμερο 103 του παίκτη στη σεζόν αυτή στα δύο πρωταθλήματα που συμμετέχει η ΑΑΓ, αυτό της ΕΠΣ Μακεδονίας και της ΕΠΣ Πέλλας. Ο παίκτης δίχως να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός, είναι άκρως ουσιαστικός διότι έχει την όσφρηση του γκολ.
Διαφορετικές ήταν και οι κρίσεις για τον MVP του αγώνα, για την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, θετικά σχόλια απέσπασαν οι Κυργερίδης Νο8, Πανταζίδης Νο6, Παντικίδης Νο20 & Καρυπίδης Νο22. Τελικά οι διοργανωτές έκριναν πως ο Παντικίδης Ιορδάνης έκανε την πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση και δικαίως βραβεύτηκε ως MVP.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος της ΑΑΓ, Σάββας Παπαδόπουλος μιλώντας στον υπεύθυνο της ΑΕΚ Καρυώτισσας Γιώργο Ειρηνάκη, του ανέφερε πως θεωρεί μεγάλη επιτυχία τη συμμετοχή της ομάδας του στον τελικό και του ευχήθηκε ανάλογη συνέχεια.
Άψογη η συμπεριφορά της κερκίδας απέναντι στη διαιτητική τριπλέτα. Αυτό είναι δείγμα παιδείας και ευπρεπισμού του φίλαθλου κόσμου που παρακολούθησε το παιχνίδι.


Η ΑΕΚ Καρυώτισσας
Μια ομάδα που δημιουργήθηκε σιγά σιγά από τον κ. Γιώργο Ειρηνάκη, σε πείσμα των καιρών, που θέλουν ενασχολήσεις αυτού του είδους ως χαμένο κόπο και χαμένο χρόνο.
Εμείς λέμε: Μπράβο κ. Ειρηνάκη, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
Συγχαρητήρια και στην ΕΠΣ Πέλλας για την άψογη διοργάνωση. Συγχαρητήρια και σε όλους εκείνους τους διαιτητές που σφυρίζουν δίχως να γίνονται επίκεντρο των αγώνων.
Η ΑΑΓ ευχαριστεί από καρδιάς τα παιδιά της Κ16 για την εξαιρετική του απόδοση όλη τη χρονιά και την καθημερινή τους δουλειά στο γήπεδο. Ευχαριστούμε τους γονείς για την συνεργασία.
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας Κ16 και ιδιαίτερα στις ομάδες που έφτασαν στα play-offs, την ΑΕΚ Καρυώτισσας, το Πάϊκο Γουμένισσας και τον Αλμωπό Αριδαίας.
Τέλος, συγχαρητήρια στον τροπαιούχο προπονητή της Κ16, για την κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας στη «μεγάλη» κατηγορία των πρωταθλημάτων υποδομών. δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου