Saturday, 27 July, 2024

Πρωταθλητής και στην Κ17 ο ΠΑΟΚ. 1-0 τον Ολυμπιακό!

Μετά την Κ15 και την ανδρική ομάδα, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και στην Κ17. Στο ΔΑΚ Λαμίας, η ομάδα του Δημήτρη Ορφανού κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήταν για τον Ολυμπιακό. Στο 19ο λεπτό ο Μπελερής έδωσε πάσα κατά λάθος στον Τζαμαλή, εκείνος έπιασε το σουτ όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μπλόκαρε. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου έκανε λάθος και απομάκρυνε πάνω στον Πλις, εκείνος σούταρε και ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου απέκρουσε σε κόρνερ. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό. Η φάση ξεκίνησε με σέντρα του Τσιότα από δεξιά, απομάκρυνε με γροθιές ο Γεωργακόπουλος, η μπάλα στρώθηκε στον Μύθου και αυτός με σουτ προ κενής εστίας πέτυχε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να αντιδράσει. Στο 55ο λεπτό ο Τσιότας έκανε τη σέντρα-σουτ, η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μπλόκαρε. Στο 68ο λεπτό ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρία, όμως μπλόκαρε ο Γεωργακόπουλος το σουτ του Παπανικόπουλου.

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Ορφανός): Μπελερής, Τσιότας, Βυρσωκινός, Κοσίδης, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Τσίτσιλας, Παπανικόπουλος, Στύλος, Μύθου (46΄ λ.τ. Μπέρδος), Ντούνγκα.

Ολυμπιακός (Τάσος Πάντος): Γεωργακόπουλος, Φράγκος, Θεοδωρίδης, Καρκατσάλης, Γιωτόπουλος, Φλούδας, Φίλης, Πλις, Βασιλακόπουλος, Μιχαηλίδης, Τζαμαλής.

Πηγή: metrosport.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου