Thursday, 28 March, 2024

Σκάκι-9th OPEN CHESS TOURNAMENT- Καρπενήσι 2019

Με εξήντα συμμετοχές αθλητών και αθλητριών κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα, που αγωνίστηκαν σε δύο ομίλους, ολοκληρώθηκε το 9ο OPEN πρωτάθλημα σκάκι

που συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου, η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. και η ομάδα ForMat, στο ξενοδοχείο “Country club hotels & suites”, στο Μικρό Χωριό της Ευρυτανίας, από τις 30 Αυγούστου έως την 1 του Σεπτέμβρη 2019.
Οι αγώνες και στους δύο ομίλους, διεξήχθησαν με το Ελβετικό σύστημα κληρώσεων σε 5 γύρους, με χρόνο σκέψης 75 min για την ολοκλήρωση της παρτίδας και επιπλέον 30 sec για κάθε κίνηση, με αξιολόγηση από την Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.
Νικητής των αγώνων του Α΄ομίλου για τρίτη μάλιστα φορά από την δημιουργία του θεσμού, ο αθλητής του Σ.Σ. Λάρισας Κώστας Κωνσταντέλιας με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες, δεύτερος ο αθλητής Δημήτρης Λιάκος επίσης με 4 βαθμούς και τρίτος ο αθλητής Αλέξανδρος Γκόγκολης με 3,5 βαθμούς.
Την προηγουμένη των αγώνων, 29 Αυγούστου, διεξήχθη στον χώρο των αγώνων, τουρνουά rapid Fischer Random με χρόνο σκέψης 7 min για την ολοκλήρωση της παρτίδας και επιπλέον 3 sec για κάθε κίνηση. Νικητής και των αγώνων rapid, ήταν ο αθλητής Κων/νος Κωνσταντέλιας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν καθώς και στους γονείς των μικρών σκακιστών που οδηγούν τα παιδιά τους στα σκακιστικά μονοπάτια.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των γύρων με παρτίδες και φωτογραφίες στην δ/νση: www.esske.net
Όλα τα τουρνουά που διοργανώνονται από την Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. είναι χωρίς παράβολο για τους συμμετέχοντες και χωρίς οικονομικά έπαθλα, διότι ο αθλητισμός δεν είναι επιχείρηση.
Το επόμενο σκακιστικό ραντεβού μας είναι το OPEN ατομικό πρωτάθλημα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ » προς τιμή του μεγάλου Έλληνα ποιητή, που θα διεξαχθεί στην Λαμία στις 3, 4, 5 και 6 του Γενάρη 2020. Αναλυτικά η προκήρυξη θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης.
Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που συνετέλεσαν στην διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων στην Ευρυτανία.
Γραμματεία Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου