Thursday, 25 April, 2024

«Τελειωμένος» ο Αναστασιάδης από την Εθνική

Το SDNA αναλύει την επόμενη μέρα στην Εθνική ομάδα μετά το κάζο από την Αρμενία, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να θεωρείται δεδομένο πως θα αποτελέσει παρελθόν.
Η Εθνική ομάδα δέχτηκε ένα απίθανο στραπάτσο το βράδυ της Τρίτης από την Αρμενία, χάνοντας με 3-2 μέσα στο ΟΑΚΑ. Εκτός από το γεγονός ότι επρόκειτο για μία ταπεινωτική ήττα, πλέον η “γαλανόλευκη” εκτροχιάστηκε για τα καλά στη μάχη της 2ης θέσης του ομίλου, που οδηγεί στην τελική φάση του Euro 2020. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Ελλάδα έχει κερδίσει μόνο το αδύναμο Λιχτενστάιν, αλλά το ακόμη χειρότερο είναι η εικόνα που έδειξε στην πλειονότητα των παιχνιδιών της.
Ποια θα είναι λοιπόν η επόμενη μέρα; Καταρχήν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στον -”εξάποντο”- ματς με τη Φινλανδία στις 5 Σεπτεμβρίου, στον πάγκο της Ελλάδας δεν θα βρίσκεται ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός είναι ουσιαστικά “τελειωμένος” από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έπειτα κι από όσα συνέβησαν μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, τα οποία αποτέλεσαν απλώς τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Οι ευθύνες εξάλλου του Αναστασιάδη είναι δεδομένες και πολλές γι’ αυτό το συνονθύλευμα που παρουσίασε η Εθνική στο μεγαλύτερο διάστημα και των δύο τελευταίων αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Euro. Ακατανόητες επιλογές στον καταρτισμό της ενδεκάδας, παίκτες σε θέσεις που δεν έχουν ξαναπαίξει, εκτός αρχικού σχήματος βασικές μονάδες της Εθνικής, αλλαγή τερματοφύλακα σε τρίτο διαδοχικό ματς μέσα σε διάστημα 10 ημερών και πολλά άλλα.
Το κλίμα στην Εθνική ήταν δεδομένα έκρυθμο τα τελευταία 24ωρα για να ακολουθήσει το… μπαμ μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που έθεσε ευθέως θέμα προπονητή, με τους Άγγελο Αναστασιάδη και Άγγελο Μπασινά να περνούν με τη σειρά τους στην αντεπίθεση. Και μέσα σε όλα αυτά βέβαια τον ομοσπονδιακό προπονητή να θεωρεί ότι οι Αρμένιοι κέρδισαν επειδή ήταν… καλύτεροι άνθρωποι!
Καμία απόφαση στη σημερινή «συνάντηση» στην ΕΠΟ
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε και κάτι άλλο. Μπορεί όντως ο Αναστασιάδης να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ωστόσο δεν πρόκειται να υπάρξει απόφαση στις επόμενες ώρες από τον Βαγγέλη Γραμμένο, όπως ενδεχομένως πιστεύουν κάποιοι.
Το πρωί της Τετάρτης βρέθηκαν πράγματι ορισμένοι σύμβουλοι της ομοσπονδίας στα γραφεία της ΕΠΟ, αλλά σε καμία περίπτωση για να παρθούν αποφάσεις για την Εθνική ομάδα.
Η κουβέντα βέβαια από εδώ και πέρα αφορά περισσότερο στην επόμενη μέρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και ποια θα είναι η… μετά Αναστασιάδη εποχή.
sdna
Σωκράτης και Μανωλάς σε Γραμμένο: «Ή εμείς ή ο Αναστασιάδης»


«Καζάνι που βράζει» είναι η Εθνική Ανδρών, με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά να αναφέρουν στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο πως δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα αν δεν φύγει ο Άγγελος Αναστασιάδης.
Η ήττα από την Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020, έχει φέρει απίστευτους τριγμούς στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μετά τις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και την απάντηση του Άγγελου Αναστασιάδη, είχαμε ακόμα πιο σοβαρό «επεισόδιο». Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, μαζί με τον Κώστα Μανωλά, μιλώντας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο του ξεκαθάρισαν πως δεν θα ξαναπαίξουν στην Εθνική αν δεν αποχωρήσει ο ομοσπονδιακός προπονητής.
gazzetta.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου