Wednesday, 26 June, 2024

Γιαννιτσά: Με επιτυχία οι αγώνες Στίβου Ειδικών Σχολείων Κ. Μακεδονίας

Δήμος Πέλλας, Με επιτυχία οι αγώνες Στίβου Ειδικών Σχολείων Κ. Μακεδονίας

που διοργανώθηκαν για πρώτη στον Δήμο Πέλλας
Για πρώτη φορά διοργανώθηκαν στον Δήμο Πέλλας (το 2019 έγιναν στο Δήμο Έδεσσας) αγώνες Στίβου Ειδικών Σχολείων Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα του Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Πέλλας και φυσικά με την υποστήριξη του Δήμου. 
Από συνολικά 9 σχολικές μονάδες Ειδικών Σχολείων (από τα Δημοτικά: 5ο Θεσσαλονίκης, Αλεξάνδρειας, Βέροιας, Έδεσσας, Γιαννιτσών και από τα ΕΕΕΕΚ: Γιαννιτσών, Πεύκων, Έδεσσας, Αλεξάνδρειας) συμμετείχαν 150 και πλέον παιδιά, συνοδευόμενα από τους δασκάλους-φροντιστές τους.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τους αγώνες ο Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Θέμης Μάγγος, ο διευθυντής της Δευτ. Θωμάς Μπαχαράκης, κ.α. 
Το κλίμα στους αγώνες ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδες, αλλά και συγκινητικό, με τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών που συμμετείχαν. Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον Δήμο Πέλλας για την αμέριστη στήριξή του σε αυτές τις αθλοπαιδιές, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι για πρώτη φορά εξασφαλίστηκε, εκ μέρους του Δήμου, η εγκατάσταση χημικής τουαλέτας για τις ανάγκες των παιδιών αυτών, κάτι που αποτελεί χρόνιο πρόβλημα σε διοργανώσεις παρόμοιων αγώνων. Μια πράξη σεβασμού στην ισότητα και στα δικαιώματα όλων των ανθρώπων, αξίες που αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία ο Δήμος Πέλλας.
Αξίζει, τέλος, τα σημειώσουμε για μία ακόμη φορά την σημαντική συμβολή του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Γιώργου Γρηγοριάδη, για την άψογη διεξαγωγή και των αγώνων αυτών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου