Friday, 27 September, 2024

Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας, στον Λουδία

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών και ο Δήμος Πέλλας υπο την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ

και την αρωγή της Περιφέρειακης Ενότητας Πέλλας διοργανώνουν Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας “Στην μνήμη του Μακεδονομαχου Καπετάν Γκονου Γιώτα” στο Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Με ρεκόρ συμμετοχής 320 αθλητών από 14 Ναυταθλητικα σωματεία από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν οι ετήσιοι διασυλλογικοι αγώνες που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας δύο μέρες ακριβώς μετά την παγκόσμια ημέρα αθλητισμού. Από τις 9:00 έως τις 13:30 190 πληρωματα, με αθλητές και αθλήτριες από 11 έως 18 ετών σε 20 αγωνίσματα, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ανέβουν στο βάθρο των νικητών.

Και φέτος θα πραγματοποιηθεί το αγώνισμα 2Χ MIX στη μνήμη του Αντιπρόεδρου του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Αρετακη Θεοδωρου με τη δυνατότητα οι νικητές να δωρίσουν ένα συμβολικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής τους.

Οι απονομές θα γίνουν στις 14:00 με πρώτη τη βράβευση της πρωταθλήτριας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, Ευαγγελίας Φράγκου για την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 στην Αδριανούπολη και την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 στην Αγ. Αικατερίνη του Καναδά, από τον δήμαρχο Πέλλας Σ. Φουντουκιδη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.