Friday, 18 October, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εβδομάδα «φωτιά» για τον Εδεσσαϊκό!

Εβδομάδα που θα κρίνει πολλά, ξεκινάει από την Κυριακή 16 Ιανουαρίου για την ποδοσφαιρική ομάδα του Εδεσσαϊκού.

Μέσα σε μία εβδομάδα λοιπόν, ο Εδεσσαϊκός καλείται να δώσει τρία παιχνίδια, ζωτικής σημασίας για το μέλλον του, παρά τα οποία προβλήματα αντιμετωπίζει.

Όλα ξεκινούν από την Κυριακή, όπου εντός έδρας έχει να αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Μία δύσκολη ομάδα, που χρειάζεται πολύ προσοχή για να την νικήσεις.

Την Τετάρτη, πηγαίνει στους Σαρακηνούς, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ‘Θύελλα’ σε εξ αναβολής παιχνίδι και την ερχόμενη Κυριακή δίνει έναν ακόμη αγώνα εντός έδρας, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Κοζάνη (ξεκινά ο β γύρος του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής στον 2ο Όμιλο).

Με τα κρούσματα covid σε όλες τις ομάδες να είναι αρκετά, σίγουρα αποτελεί ερωτηματικό σε τι κατάσταση θα βρεθούν όλες οι ομάδες, πόσο μάλιστα που έχει μεσολαβήσει και η περίοδος των γιορτών.

Για το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων δεν είναι σίγουρα διαθέσιμοι στα πλάνα του Άγγελου Ζαζόπουλου, ο Μεληκιώτης ,καθώς έχει τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές και ο Κατικαρίδης ενώ διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Δραγούσης με βοηθούς τους κ. Μαυρίδη και Ζιγκερίδη, όλοι από τον σύνδεσμο Κιλκίς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου