Thursday, 28 March, 2024

Κύπελλο Ελλάδας, Μπέος: «Να πάρει σπίτι του ο Αντωνίου τους 10.000 οπαδούς! Αν μπουν 401 άτομα κλείνω τα φώτα»

Απόλυτος ως προς την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίστηκε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Με παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Αχ. Μπέος μίλησε για το θέμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, λέγοντας πως στο «Πανθεσσαλικό» θα γίνει μόνο με 400 ονομαστικές προσκλήσεις. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, μάλιστα, σε περίπτωση που μπουν σε αυτό 401 άτομα, τότε «θα κλείσω τα φώτα στο γήπεδο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος:

«Έχουν πάρει φόρα, αμπάριζα ο Αντωνίου και ο Διακοφώτης (μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ) τις εκπομπές. Εγώ θέλω να δώσω μερικές πληροφορίες στον κόσμο…», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του δημάρχου Βόλου.

Συνεχίζοντας, ο Αχ. Μπέος επισήμανε: «Τι έχετε κάνει τόσα χρόνια; Όχι εσείς, γενικά, προς κάθε παράγοντα το λέω. Τι έχουμε κάνει για να βάλω και τον εαυτό μου μέσα, για να μη γίνονται τα επεισόδια και όλα αυτά; Να μην μπορούμε να δούμε έναν αγώνα-γιορτή με 30.000 κόσμο; Τι έχουμε κάνει για να αποτρέψουμε αυτούς τους αληταράδες να μην είναι στο γήπεδο»;

Αναφερόμενος στις προϋποθέσεις να γίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό, επισήμανε: «Έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ και πλακώθηκαν στο γήπεδο. Βγαίνει ο Αντωνίου και λέει ο τελικός να γίνει με 10 χιλιάδες. Να τους πάρει στο σπίτι του ο Αντωνίου… Ποια Ομοσπονδία παγκοσμίως ρωτάει τις ομάδες και τους προπονητές πότε θέλουν να παίξουν; Είναι τρομερό, αλλάζουν ημερομηνίες συνεχώς. Δηλαδή, ό,τι θέλουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα γίνει; Αν μπουν 401 άτομα μέσα, αντί για 400, τότε θα κλείσω τα φώτα στο γήπεδο».

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου: «Κλείδωσε» ο τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου

Καταληκτικά στην παρέμβασή του, ο Αχιλλέας Μπέος σημείωσε: «Την ευθύνη την έχει η ΕΠΟ για το πού θα πάνε οι προσκλήσεις, θα πρέπει να μας φέρει λίστα με τα ονόματά τους».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου