Friday, 27 September, 2024

Λουτσέσκου: “Δεχθήκαμε δύο αφελή γκολ, έχω το αίσθημα της απογοήτευσης…”

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε στο Rams Park, είχε τις στιγμές του κόντρα στη Γαλατασαράι,

αλλά και έναν εξαιρετικό Κοτάρσκι, ωστόσο ηττήθηκε με 3-1 στο πλαίσιο της πρεμιέρας της League Phase του Europa League.

Ο προπονητής του, Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Γαλατασαράι, ότι ο Δικέφαλος θα μπορούσε να είχε φύγει από την Πόλη με θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε, όπως μεταδίδει το metrosport.gr:
Για το πόσο διαφορετικό ματς θα ήταν αν ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί: «Σε αυτό το επίπεδο όταν χάνεις ευκαιρίες να προηγηθείς, μετά έρχεται τεράστια πίεση από τον αντίπαλο, αυτές είναι λεπτομέρειες που πρέπει να μάθουμε για τη συνέχεια. Είναι και μια φάση πιο πριν με ένα οφσάιντ που δεν ήταν. Αν σκοράραμε ο αντίπαλος θα είχε πίεση μεγαλύτερη. Έχω το αίσθημα της απογοήτευσης τώρα, θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με θετικό αποτέλεσμα, ειδικά με τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος που είχαμε χώρους στην πλάτη του αντιπάλους. Δεχθήκαμε και δύο γκολ αφελή, το πρώτο και το τρίτο».

Για το αν έδειξε προσωπικότητα ο ΠΑΟΚ σε μια πολύ δύσκολη έδρα και αν το κρατάει αυτό: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί καλύτερα το πρώτο μισάωρο, να είχαμε καλύτερο έλεγχο της κατοχής μπάλας, κάναμε πίεση στο τρανζίσιον, αλλά μπορούσαμε καλύτερα. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση, η Γαλατά αμύνονταν και έψαχνε το τρανζίσιον. Αυτά τα ματς μπορούν να μας δώσουν εμπειρία, αυτοπεποίθηση και θα τα χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον και στο πρωτάθλημα, σε ματς που δεν έχουν την ίδια ένταση».

Για το γεγονός ότι και η Γαλατά είχε πολλές ευκαιρίες και αν είπε κάτι στον Κοτάρσκι: «Οι ευκαιρίες της Γαλατά προέρχονταν από την πίεση που έβαζαν από τα άκρα με μεγάλες μπάλες για να εκμεταλλευτούν την τεράστια ποιότητα του Οσιμεν. Θα ήθελα να παίξουμε στην έδρα μας μπροστά στο κοινό μας που δημιουργεί τρομερή ατμόσφαιρα, που θα ωθούσε εμάς περισσότερο».

Για το αν είναι ακόμη μεγαλύτερο στοίχημα φέτος να διαχειριστεί τα παράλληλα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη που απαιτούν πολλές δυνάμεις όπως φάνηκε και με τις κράμπες του Ζίβκοβιτς: «Ξέρετε πώς διαχειρίζομαι αυτά τα ματς και προφανώς δεν θα αποκαλύψω την ενδεκάδα του αγώνα με τον Άρη. Ο Ζίβκοβιτς είχε πρόβλημα τις τελευταίες μέρες πριν τον Βόλο και ίσως αυτό σήμερα μπορεί να προήλθε και από αυτό το πρόβλημα. Τελειώσαμε πολύ καλά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για το αν θεωρεί ότι το παιχνίδι έκρινε η ποιότητα της Γαλατά ή κάτι διαφορετικό: «Θα το εξηγήσω ακόμη μια φορά, αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα, αλλά αν σκοράραμε θα ήταν διαφορετικά. Θα ήθελα το παιχνίδι να γίνει στη Θεσσαλονίκη, ήταν τυχερή σε αυτό».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.