Sunday, 23 June, 2024

Με επιτυχία το Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ, στην Έδεσσα

Το Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ διοργάνωσε για 15η φορά το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα»

με την υποστήριξη του Δ. Έδεσσας, της Π.Ε. Πέλλας και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 08 Ιουνίου 2024.
Νικήτρια Ομάδα του Τουρνουά αναδείχθηκε η «Space Jam» της παρέας των αδερφών Στάθη και Νίκου Μπέσιου έναντι της Ομάδας «Νέμεσις» της παρέας του Γιάννη Βεκόπουλου.
Τρίτη Ομάδα αναδείχτηκε η «Teachersonics» της παρέας του Χριστόδουλου Χρήστου που προέκυψε από τον Μικρό Τελικό με την ομάδα «Κλειστός Μυλότοπος» της παρέας του Σίμου Κουμπρίδη.


Συγχαρητήρια και στις οκτώ (8) Ομάδες και τους 120 περίπου Παίκτες που συμμετείχαν με διάθεση και μεράκι και φέτος στο Τουρνουά Μπάσκετ, μια γιορτή του αθλητισμού και της παρέας.


Συγκινητική και όμορφη ήταν η εικόνα που ο Γιάννης Βεκόπουλος από τους «Νέμεσις» έπαιξε μαζί με τον γιο του Δημήτρη σε όλα τα παιχνίδια του Τουρνουά, όπως και ο Κώστας Κουτάλης από την «Kava Stragalas» με τον γιο του Γιάννη.


Πολυτιμότερος παίκτης του Τουρνουά ο Άγγελος Γάτσος από τους Space.
1ος νικητής στα τρίποντα με 6 στα 9 ο Μακρίδης Ευάγγελος από τους Space.
2ος νικητής στα τρίποντα ο Άγγελος Γάτσος από τους Space
3ος νικητής στα τρίποντα ο Άγγελος Τεντζέρης, φίλος του Τουρνουά.
Η ομάδα Giants από την Αριδαία τιμήθηκε με το βραβείο Ήθους για τη συνολική συμπεριφορά της που επέδειξε κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Ενώ ο γνωστός και αγαπητός σε όλους μας Γιωργάκης, που φέτος έπαιξε με την ομάδα Kava Stragalas, αν και απουσίαζε τιμήθηκε με το Βραβείο του πιο πιστού φίλαθλου του Τουρνουά.

Ευχαριστίες πολλές στους παίκτες που συμμετείχαν παρά το βαρύ εργασιακό τους πρόγραμμα, στον Γιώργο Τζανέση από το ΔΑΚ, την Ελένη Δήμτση, τη Μαίρη Πούφλη, την Αναστασία Καραογλάνη που ανέλαβαν τη Γραμματεία των αγώνων, τους διαιτητές Γιώργο Καραμανλή, Γιώργο Μητώνα, Γιώργο Κορδάλη και Σωκράτη Χατζηχαρίση.
Επίσης τον Αστέριο Χατζηλιώτα που ήταν παρών σε όλους τους αγώνες ως διασώστης/γιατρός του αγώνα. Ευχαριστίες και στον γιατρό-ορθοπεδικό Κώστα Λαμπρόπουλο που συμμετείχε εθελοντικά ως γιατρός στον τελικό και παρείχε τις Πρώτες Βοήθειες σε παίκτη που τραυματίστηκε. Τίμησαν με την παρουσία τους τον τελικό, ο Δήμαρχος Έδεσσας Ιωάννης Τσεπκεντζής, οι Αντιδήμαρχοι Έδεσσας Ευάγγελος Τρυψιάνης και Βαγγέλης Θωμάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος του Κ.Π. Πέτρος Ζέρζης που έκαναν και τις απονομές και η Αντιδήμαρχος Σκύδρας Ιωάννα Βέργου.
Ευχαριστίες τέλος σε όλους όσοι βοήθησαν να διοργανωθεί και φέτος το 15ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ και φυσικά σε όλους τους φίλαθλους που ήρθαν και το παρακολούθησαν.
Ραντεβού του χρόνου. Καλό καλοκαίρι!
Ο επιστημονικά υπεύθυνος Λάζαρος Σιάντσης, Κλινικός Ψυχολόγος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου