Friday, 20 September, 2024

Μεγάλη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία

Μεγάλη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία

Κίτρινο βάφτηκε το πολύ όμορφο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στη Πυλαία. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, παρότι έχανε με δέκα πόντους (45-35) στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, έπαιξε καταπληκτικό μπάσκετ από εκείνο το σημείο και έπειτα και έχοντας σε εκπληκτική μέρα την τριάδα ΜακΝιλ, Γουότερς και Γουάιτ, επικράτησε 77-69. Έτσι, οι «κίτρινοι» που έκαναν θραύση στα επιθετικά ριμπάουντ έμειναν στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης από την ΑΕΚ.

Από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ, που υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα, είχε κανονικά στη διάθεσή του τους αμφίβολους, Μαργαρίτη και Βασιλειάδη, είχε σε καλή μέρα τον Έλληνα γκαρντ/φόργουορντ και τον Χάτσερ, αλλά έχασε τον αμυντικό του προσανατολισμό και πολλά ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να μείνει στις οκτώ νίκες σε δεκαέξι παιχνίδια.

Η αναμέτρηση, διεκόπη, 8,3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος για περίπου είκοσι λεπτά, λόγω ρίψης αντικειμένων από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Το ένα από αυτά χτύπησε και τραυμάτισε τον κομισάριο και οι διαιτητές με τους παίκτες του Άρη πήραν στα αποδυτήρια. Λίγο αργότερα και αφού το γήπεδο της Πυλαίας είχε σχεδόν αδειάσει, άπαντες επέστρεψαν στο γήπεδο και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 39-33, 56-58, 69-77.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος)
: Τέπιτς 11 (1), Βασιλειάδης 15 (3), Μαργαρίτης 4, Μάρκοβιτς 2, Χάτσερ 16 (1), Λιάπης, Κακαρούδης 2, Τσόχλας 9 (2), Δέδας, Κώτας, Σχορτσανίτης 8, Ντούβνιακ 2.

Άρης (Πρίφτης): Γουάιτ 13 (1), Γουότερς 17 (1), Κοέν 4, Μούρτος 4, ΜακΝιλ 19 (3), Ξανθόπουλος, Πελεκάνος 3 (1), Τσούπκοβιτς 3 (1), Ζάρας 4, Χάγκινς 8, Σίμτσακ 2.

Πηγή: sport-fm.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου