Friday, 20 September, 2024

ΠΑΟΚ: Τελευταίο φιλικό, αναμονή για Κλάσεν

Την Κάρπος Σόκολι, από την ΠΓΔΜ, θα υποδεχτεί την Τετάρτη (27/9), σε φιλικό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ. Τεστ που θα αποτελέσει την τελευταία δοκιμασία του

πριν τον πρώτο επίσημο φετινό αγώνα, για τη νέα σεζόν, για το Κύπελλο, με τον Αρη (4/10) και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών (16.00). Σημείο αναφοράς για το μεθαυριανό ματς αποτελεί η δυνατότητα χρησιμοποίησης του Οουεν Κλάσεν.
Ο Καναδός σέντερ παραμένει σε στάδιο αποθεραπείας, για το αιμάτωμα στο δεξί γόνατο που υπέστη στο προ ημερών φιλικό παιχνίδι, στη Γερμανία, με την Μπάμπεγκ, δεν έπαιξε στα τέσσερα τεστ που ακολούθησαν (σ.σ. με Μπαϊρόιτ, στα τρία στην Τουρκία με Γκαζιαντέπ, Γκισερούν, Σακάρια) και υπάρχει αναμονή για το πότε θα είναι σε θέση να επανακάμψει στο πρόγραμμα της ομάδας. Η επιστροφή και η αντίδρασή του σε αυτό, θα καθορίσουν, εν πολλοίς, το κατά πόσο θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση, στο Αλεξάνδρειο, με τον Αρη. Στον Ερμή Αγιάς (σ.σ. «νεοφώτιστος» στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας), ακόμη, θα αγωνίζεται για τη νέα περίοδο, με τη μορφή δανεισμού, ο Βασίλης Παπαδόπουλος.
Ο 19χρονος φόργουορντ, που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2020, δοκιμάστηκε, εσχάτως, σε προπονήσεις του θεσσαλικού συλλόγου, άρεσε, με συνέπεια να συμφωνηθεί η μεταγραφή. Στην πρώτη του χρονιά, ως επαγγελματίας στην Basket League, ο Παπαδόπουλος μέτρησε πέρυσι 4 συμμετοχές με τον «Δικέφαλο», κάνοντας το ντεμπούτο του στην εντός έδρας αναμέτρηση, για την 20ή αγωνιστική, με τα Τρίκαλα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου