Sunday, 23 June, 2024

Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι απαιτήσεις της Πόρτο για τον Κάρμο, σύμφωνα με την A Bola

Σύμφωνα με την A Bola, στις διαπραγματεύσεις της με τον Ολυμπιακό, η Πόρτο ζήτησε

για νέο δανεισμό του Νταβίντ Κάρμο 1 εκατ. ευρώ και 18 εκατ. για υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Ο Ολυμπιακός καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσει τον Νταβίντ Κάρμο στην Ελλάδα, που αποτέλεσε τον στηλοβάτη στο κέντρο της άμυνας της πειραϊκής ομάδας κι ήταν εκ των πρωταγωνιστών των ερυθρολεύκων στην κατάκτηση του Conference League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της A Bola, η Πόρτο ζητάει για την επέκταση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι του 2025 1 εκατ. ευρώ και παράλληλα, την τοποθέτηση υποχρεωτικής οψιόν αγοράς ύψους 18.000.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το πορτογαλικό Μέσο, ο Ολυμπιακός είναι θετικός και συναινεί στο 1 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό, αλλά δεν συμφωνεί με το δεύτερο σκέλος, δηλαδή την υποχρεωτική ρήτρα αγοράς, καθώς θεωρούν πολύ υψηλό το ποσό των 18 εκατ. ευρώ και για αυτό έχουν μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Όπως ενημερωθήκατε από τη Δευτέρα από το SPORT24, ο Ολυμπιακός έχει αντιπροτείνει την επέκταση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι του 2025 (με ενοίκιο 1.000.000) και την τοποθέτηση οψιόν αγοράς 12.000.000 ευρώ.

Επίσης, έχει βάλει στο τραπέζι ως εναλλακτική πρόταση και την αγορά σημαντικού μέρους των δικαιωμάτων του Κάρμο. Δηλαδή, για παράδειγμα, ο Ολυμπιακός να αγοράσει το 50% του παίκτη για ένα ποσό γύρω στα 7.000.000. Ή να πάρει το 60% προσφέροντας 8.500.000 ευρώ. Οι Πορτογάλοι από την πλευρά τους τονίζουν ότι ακόμη το τοπίο είναι θολό αναφορικά με τις προθέσεις της Πόρτο για τον παίκτη, διότι οι “δράκοι” γύρισαν σελίδα αυτό το καλοκαίρι, την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Βίτορ Μπρούνο, αντί του Σέρζιο Κονσεϊσάο και θα πρέπει πρώτα ο ποδοσφαιριστής να μιλήσει με τον νέο προπονητή, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιθυμεί την επιστροφή του στο ρόστερ. Σε κάθε περίπτωση, διοίκηση, προπονητής και παίκτης θα μιλήσουν τις επόμενες μέρες και θα ανοίξουν τα χαρτιά τους για την επόμενη μέρα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου