Wednesday, 26 June, 2024

Οργισμένη αντίδραση από τον Γιώργη Σαββίδη για την αφαίρεση βαθμών

Κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «χάρτινο τσίρκο»
Ο Γιώργης Σαββίδης αντέδρασε για την απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Super League 1, που τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών.
Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram και σχολίασε ειρωνικά «Χάρτινο τσίρκο». Στη συνέχεια με δεύτερη ανάρτηση, τόνισε: «Το πρωτάθλημα των πιθήκων, το πρωτάθλημα των ξυλοδαρμών, το πρωτάθλημα του παρακράτους και του γαυροσυστήματος».
Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ μετά την απόφαση για την αφαίρεση βαθμών
«Βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: -7 ο ΠΑΟΚ, -12 η Ξάνθη για πολυϊδιοκτησία
Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από την απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Superleague, που αφαιρεί από τον ΠΑΟΚ 7 βαθμούς και από την Ξάνθη 12, για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα μετά από καταγγελία του Ολυμπιακού.
Η διαμόρφωση της βαθμολογίας
Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, μετά από τη συγκεκριμένη απόφαση, ο ΠΑΟΚ πέφτει στους 52 βαθμούς (από τους 59 που είχε) και ο Ολυμπιακός με 66 αποκτά απόσταση ασφαλείας 14 βαθμών. Ο Δικέφαλος με την επιβολή της τιμωρίας θα έχει 52 βαθμούς, η ΑΕΚ 51 και όπως καταλαβαίνετε οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων για τη 2η θέση που οδηγεί στο Champions League αποκτούν τεράστιο ενδιαφέρον.
Παράλληλα, υπάρχει και σοκ στην Ξάνθη, που με την αφαίρεση των 12 βαθμών πηγαίνει στο +1 πάνω από τον προτελευταίο Παναιτωλικό.
Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, κάνει λόγο για δικαίωση σε δεύτερο βαθμό για την ομάδα του:
«Δεν έχω διαβάσει το σκεπτικό της απόφασης. Σε αυτή την περίπτωση αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν τελείωσε τίποτα. Στην επιτροπή η απόφαση μπορεί να ανατραπεί ολοκληρωτικά. Τα παιχνίδια στα πλέι οφ θα διεξαχθούν κανονικά. Ο ΠΑΟΚ μέσα σε 2 μέρες αναμένεται να κάνει έφεση κατά της απόφασης. Δεν έκρινε η ίδια η επιτροπή την πολυϊδιοκτησία. Σήμερα τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, όχι ο αγώνας», σχολίασε μέσω του MetropolisFM, ενδεικτικό του ότι στον ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο αποφασισμένοι να προχωρήσουν την υπόθεση, αλλά είναι και αισιόδοξοι ότι θα δικαιωθούν.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου