Sunday, 23 June, 2024

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιάννης Γυριχίδης παρών στα αθλητικά γεγονότα του Δήμου Πέλλας

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πέλλας, Γιάννης Γυριχίδης, παρευρέθηκε στα γήπεδα του Δήμου, υποστηρίζοντας με την παρουσία του δύο σημαντικά αθλητικά γεγονότα.
Έδωσε το παρών στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας για την κατηγορία Κ16, που διεξήχθη ανάμεσα στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και την ΑΕ Καρυώτισσας. Το παιχνίδι αποτέλεσε ένα θέαμα υψηλού επιπέδου, με τους νεαρούς αθλητές να επιδεικνύουν εξαιρετική τεχνική και αθλητικό πνεύμα. 
Στη συνέχεια, παρευρέθηκε στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε στον Νέο Μυλότοπο. Το τουρνουά συγκέντρωσε ομάδες από διάφορες περιοχές και προσέφερε έναν μοναδικό χώρο για τη νεολαία να επιδείξει τις ικανότητές της και να ενισχύσει το ομαδικό πνεύμα. 
Η ενεργή συμμετοχή του κ. Γυριχίδη σε αυτές τις εκδηλώσεις υπογραμμίζει τη δέσμευση του Δήμου Πέλλας στην προαγωγή του αθλητισμού και στην υποστήριξη των νεαρών αθλητών, προσφέροντας τους ευκαιρίες να αναδείξουν το ταλέντο τους και να καλλιεργήσουν την αγάπη τους για τον αθλητισμό.
Γραφείο Τύπου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου