Tuesday, 24 September, 2024

“Πέταξε” για την Κωνσταντινούπολη η αποστολή του ΠΑΟΚ

Μετά την τελευταία προπόνηση στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

προκειμένου να ταξιδέψει για την Κωνσταντινούπολη για την αυριανή (25/9, 22:00) αναμέτρηση κόντρα στην Γαλατασαράι, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του League Phase του Europa League.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί για την Πόλη, με τη συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου και έναν εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών να είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 20:00. 

Η σημερινή προπόνηση που ήταν η τελευταία επί ελληνικού εδάφους, ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με το metrosport.gr, παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα και η προπόνηση έκλεισε με ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπράντον συνέχισε τη θεραπεία και έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Τσιφτσής υποβλήθηκε σε θεραπεία και δούλεψε στο γυμναστήριο. Και οι δύο θα λείψουν από το μεγάλο ματς.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.