Saturday, 5 October, 2024

Άρης: Επικράτησε της Λαμίας με 2-0

Έχοντας για όπλο ένα μαγικό Λορέν Μορόν ο Άρης επικράτησε με 2-0 της Λαμίας στην έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Ο Ισπανός επιθετικός έχει έξι γκολ σε επτά συμμετοχές τη φετινή αγωνιστική περίοδο και οδηγεί την ομάδα του Άκη Μάντζιου στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδά για την εικόνα των ποδοσφαιριστών στο χορτάρι και τους χειροκρότησε ένθερμα στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Δυνατή εκκίνηση για τους «κίτρινους» που μπήκαν με όρεξη στην αναμέτρηση, πίεζαν ψηλά και μόλις στο τέταρτο λεπτό πήραν το προβάδισμα όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μόντσου, ο Μορόν πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Ντιαντί έχασε ένα τετ α τετ και την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Η Λαμία άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αμυνόταν, έκλεισε τους χώρους και προσπάθησε να βγει στην επίθεση. Στο 25’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Γκουιντό απέφυγε τον αντίπαλο του και σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με σουτ του Σιφουέντες, το οποίο έφυγε λίγο έξω. Η ομάδα της Φθιώτιδας προσπαθούσε να βρει κενούς χώρους και να απειλήσει και στο 41΄ο Γκουίντο μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μορόν πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, σούταρε και έκανε το 2-0αναγκάζοντας τον Κόστιτς να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του.

Χαμηλός ρυθμός στο β’ ημίχρονο
Ο Άρης μπήκε κάπως νωχελικά στο δεύτερο μέρος αλλά στο 50’ θα μπορούσε να διευρύνει το υπέρ τους αποτέλεσμα καθώς κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μορόν εντός περιοχής αλλά ο Τζήλος κάλεσε τον Ζαμπαλά στο VAR και ο δεύτερος άλλαξε την αρχική του απόφαση καθώς ο Κορνέζος βρήκε μπάλα. Η Λαμία ήταν πιο οργανωμένη στην άμυνα και επιχείρησε να βρει τον τρόπο να απειλήσει τον Κουέστα.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και οι δυο τερματοφύλακες δεν απειλήθηκαν. Στο 73’ ο Μέκιτς έκανε ένα σουτ αλλά ο Κουέστα δεν ανησύχησε. Δυο λεπτά αργότερα ο Μορόν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Χουανκάρ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ορθά για οφσάιντ… Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και ο Άρης πανηγύρισε ένα τρίποντο που τον ανέβασε στην πρώτη θέση.

Άρης: Κουέστα, Μοντόγια, Χουάνκαρ (85’ Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Ρόουζ, Μόντσου, Σιφουέντες (71’ Νταρίντα), Ντιαντί (71’ Φετφατζίδης), Γκαρθία, Σίστο (63’ Σουλεϊμάνοφ), Μορόν (85’ Κουάισον)

Λαμία: Κόστιτς, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Αντράντε, Σαραμαντάς (46’ Μέκιτς), Ραντόνια (80’ Ντεντάκης), Νούνιες, Δοϊρανλής (66’ Ενρίκε), Μπίκοφ (80’ Αθανασακόπουλος), Ρινγκ, Γκουίντο

Κίτρινες: Σαραμαντάς, Αντράντε

Πηγή: metrosport.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.