Monday, 23 September, 2024

ΑΣ Αναγέννηση-Αλμωπός 1-0

Το παιχνίδι αναμενόταν ότι θα προσέφερε θέαμα και όλοι όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη, στο Δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών έφυγαν γεμάτοι από ποδόσφαιρο.
Οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος αγωνίστηκαν με πάθος δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη.
Ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν αυτός που πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Βουτσιάς, στο 14ο λεπτό από τον Ταουσιάνη.
Από την πλευρά του Αλμωπού Αριδαίας, ο οποίος σημειωτέον έκανε την πρώτη του φετινή ήττα, η μεγαλύτερη του ευκαιρία ήταν ένα πέναλτι που κέρδισε στο 47ο λεπτό αλλά ο Κωστούλας έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τόλιου.
Τη νίκη οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση της ομάδας την αφιέρωσαν στον Πασχάλη Βουτσιά, ο οποίος αποχώρησε στο 17ο λεπτό λόγω εξάρθρωσης ώμου μετά από ένα μαρκάρισμα από δύο παίκτες της αντίπαλης ομάδας.
Πλέον η ομάδα των Γιαννιτσών μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 7 βαθμούς και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Νίκος Μαβίδης, έχοντας να διαχειριστεί αρκετές απουσίες βασικών παικτών, επέλεξε να αγωνιστούν οι: Τόλιος, Μπαμπαλής, Γιαλαμούδης, Γκαρακλίδης, Μουρίκι, Κεφαλάς (90′ Κωστάκης), Βουτσιάς (20′ Χιντασέλι), Σούκιας, Καραμπάς, Ταουσιάνης (77′ Γαρύφαλος) και Στεφανίδης.
Στον πάγκο έμειναν οι: Καραογλανίδης, Συμεωνίδης, Τόσιος και Κώστας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου