Sunday, 22 September, 2024

Άνετη επικράτηση του Εθνικού Γιαννιτσών

Άνετη επικράτηση του Εθνικού Γιαννιτσών

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν ο Εθνικός Γιαννιτσών, επικρατώντας με 2-0 του Άρη Αθύρων στο γήπεδο της Ν. Τραπεζούντας, για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας. Οι παίκτες του Πολυχρόνη Χαραλαμπίδη ήταν κυρίαρχοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και πήραν τους 3 βαθμούς πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ έχασαν αρκετές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως με μακρινά σουτ των Μαραντίδη και Ζαμίδη και είχαν δοκάρι στο 22΄ με τον Κηλίκη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γρηγοριάδη. Τελικά το 1-0 έγινε στο 33΄ όταν ο Κηλίκης πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, την έστρωσε στον Πετρίδη και αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του  Βελιτσίκου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Ευθυμιάδη. Στο δεύτερο μέρος όπως είναι λογικό ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο υπήρξαν και πάλι ευκαιρίες κυρίως για τον Εθνικό, που κατάφερε να κλειδώσει το τρίποντο όταν στο 76΄ ο Στάθης Βασιλειάδης έβγαλε πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Κηλίκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γ. Ταγκαλίδης με βοηθούς τους Δ. Αδραμάνη και Α. Περδικα.

Εθνικός Γιαννιτσών: Αναστασιάδης, Καλαϊτζής (68΄ Βασιλειάδης Ε.), Γρηγοριάδης, Γιόντης, Σαββάκης, Μαραντίδης, Πετρίδης, Ζαμίδης, Καπουσούζης, Κηλίκης (79΄ Τερζής), Παπαδόπουλος Α. (60΄ Γκουγκουλούδης), Βασιλειάδης.

Άρης Αθύρων: Βελιτσίκος, Δελιονιάτης Χ (35΄ Σωτηριάδης)., Δελιονιάτης Φ, Μουχτάρης, Τσάφας, Μπαξεβανίδης, Γεργιάδης (83΄ Σαραντιάδης), Καραδημητρίου, Ευθυμιάδης, Λογοθετίδης, Κατσιπίδης.


DSC_0363
DSC_0367 DSC_0369  DSC_0383 DSC_0388 DSC_0390 DSC_0394

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου