Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Χωρίς γκολ το ντέρμπι της Αναγέννησης με τον Εδεσσαϊκό

Χωρίς γκολ το ντέρμπι της Αναγέννησης με τον Εδεσσαϊκό

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣ Πέλλας μεταξύ Αναγέννησης και Εδεσσαϊκού, στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών. Κερδισμένοι από αυτό το αποτέλεσμα ήταν ο Αλμωπός Αριδαίας και ο Ηρακλής Άσπρου που επικράτησαν στα δικά τους ματς και έκαναν το 5/5.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις. Μοιραίος για τον Εδεσσαϊκό ήταν ο Λαφαζανίδης που αστόχησε στο 8ο λεπτό από πολύ κοντά έπειτα από γύρισμα του Τζούρτζου, ενώ και στη συνέχεια έχασε σημαντικές ευκαιρίες.  Ο Κατρατσέας φώναξε παρών σε δύο ευκαιρίες της Αναγέννησης με σουτ των Χαραβιτίδη και Κάρτζιου, ενώ για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου στάθηκε άτυχη, καθώς στο 21΄ ο Σαββαΐδης αποχώρησε με πρόβλημα στο πόδι, έπειτα από μαρκάρισμα του Λέντι.

Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά της επανάληψης πέρασαν χωρίς κάτι αξιοσημείωτο και όσο το παιχνίδι έφτανε προς το τέλος του, ο Εδεσσαϊκός ανέβαζε την πίεσή του, ψάχνοντας το γκολ της νίκης. Στο 63΄ ο Παλημάνης μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ο Λαφαζανίδης έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, η μπάλα έσκασε μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά ο Αλέξανδρος Σαββουλίδης με πολύ ωραία επέμβαση έστειλε τη μπάλα κόρνερ. Στο 69΄ ο Λαφαζανίδης μπήκε από τα αριστερά και έκανε το γύρισμα στον Παλημάνη, όμως η προβολή του δεν ήταν καλή για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 80ο λεπτό ο Λαφαζανίδης και πάλι μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή, αλλά προτίμησε να «σπάσει» τη μπάλα στα δεξιά, ενώ θα μπορούσε να τελειώσει την φάση και η ευκαιρία χάθηκε ανεκμετάλλευτη. Ο αρχηγός του Εδεσσαϊκού δημιούργησε και την τελευταία φάση, όταν στις καθυστερήσεις εκτέλεσε από μακριά το φάουλ θέλοντας να αιφνιδιάσει τον Σαββουλίδη, ο οποίος έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Στα τελευταία λεπτά η Αναγέννηση ήταν σε παθητικό ρόλο και είχε μόνο δύο μακρινά σουτ του Χαραβιτίδη που δεν ανησύχησαν τον Κατρατσέα. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ταγκαλίδης με βοηθούς τους Κύρου και Σταμανίκη.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Φώτης Μητσάκης): Σαββουλίδης Α., Μπίνας, Κοκκινίδης, Δουλκερίδης, Βασιλειάδης, Ζαφερίου (75΄ Αλεξανδρίδης), Χαραβιτίδης, Σίμος, Ουρούτσι (77΄ Λαζαρίδης), Σαββουλίδης, Κάρτζιος (84΄ Κυζιρίδης).

Εδεσσαϊκός (Βαγγέλης Ντίσιος): Κατρατσέας, Σαββαΐδης (21΄ Παπουλίδης), Τζούρτζος, Πετρόφ, Παπαηλίας, Βοτάρης, Λαφαζανίδης, Παλημάνης, Σερέτης, Μεταξάς (60΄ Νέδος), Δημητριάδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου