Friday, 17 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τιμή για τον Πρωταθλητή TaeKwon-Do ITF Γιάννη Ιωαννίδη, με την Εθνική Ελλάδας

Ο Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Γιάννη Γυριχίδη, τίμησαν τον πρόσφατο πολυνίκη των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Taekwondo ITF, Γιάννη Ιωαννίδη. Σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους και την περηφάνια τους για τις επιτυχίες του αθλητή, επισημαίνοντας τη σημασία της προβολής του τόπου σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω του αθλητισμού.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος συζήτησαν με τον αθλητή για το άθλημα και τις προοπτικές του, δείχνοντας τη δέσμευσή τους να υποστηρίξουν κάθε διεθνή αγώνα που δίνει ο αθλητής, καθώς αυτός αποτελεί έναν ζωντανό πρεσβευτή του τόπου.

Ο ίδιος ο Γιάννης Ιωαννίδης τους ευχαρίστησε για τα επαινετικά λόγια και τη δέσμευσή τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του για διεθνή αναγνώριση. Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Δήμαρχος απένειμε στον Γιάννη Ιωαννίδη μια τιμητική πλακέτα, ενώ ο Αντιδήμαρχος του απένειμε μετάλλιο του Δήμου Πέλλας για τις επιτυχίες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης κατέκτησε τέσσερα μετάλλια στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Taekwondo ITF που πραγματοποιήθηκαν στη Σλοβενία: ένα Χρυσό, ένα Ασημένιο και δύο Χάλκινα. Συγχαρητήρια Γιάννη!!!

Από το Γραφείο Τύπου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου