Saturday, 20 April, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 28/9 έως 4/10

ΚΡΙΟΣ

Επηρεάζεται ιδιαίτερα η συναισθηματική και οικονομική σου κατάσταση αυτήν την εβδομάδα. Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, τονίζει από τη μία την αποτελεσματικότητα των κινήσεων σου, από την άλλη αυξάνει την κόπωση και τον εκνευρισμό σου. Κινήσου συστηματικά και απόφυγε λεκτικές επιθέσεις ή προσπάθησε να αμυνθείς σε οτιδήποτε αιφνίδιο προκύψει. Στο τέλος της εβδομάδας μπορείς να προωθήσεις την πραγματοποίηση ενός σημαντικού σκοπού. Δείξε μεγαλύτερη κατανόηση στο περιβάλλον σου, ακόμη κι αν αυτό τρέφει αισθήματα ανταγωνισμού και ζήλιας για το πρόσωπό σου. Θα διαπιστώσεις ότι η θετική διάθεση έλκει τα καλά και το αντίθετο!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πράγματα εξελίσσονται με ένταση και η καθημερινότητα αυτής της εβδομάδας σε παγιδεύει σε μία βαριά ατμόσφαιρα. Με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αναστέλλεται ενδεχομένως η πραγματοποίηση ενός σχεδίου σου ή θα νιώσεις απογοητευμένη από μία σημαντική σου σχέση. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμη και μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις που θα ανέτρεπαν σοβαρά τις ισορροπίες σου. Επίσης, φρόντισε τη διαχείριση των χρημάτων σου, έτσι ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο εκμετάλλευσης από τρίτους. Υπερασπίσου τη δουλειά σου και μην κοινοποιείς τα προσωπικά σου σχέδια. Ερωτικά, η ατμόσφαιρα παραμένει μέτρια, δεν θα σου λείψει όμως η συμπαράσταση ενός αγαπημένου σου προσώπου σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Σελήνης στον Κριό και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι δύσκολες και επεισοδιακές. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποια οικογενειακά θέματα που θα φέρουν απρόβλεπτα έξοδα και θα σε αγχώσουν. Θα υπάρξει μία αναταραχή από παρεξηγήσεις και δύσκολες συνεννοήσεις στον κοινωνικό και εργασιακό σου χώρο. Οφείλεις να προσέξεις τις κινήσεις σου για να μην εκτεθείς, αλλά και να μην πάρεις αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώσεις αργότερα. Συναισθηματικά, θα υπάρχει φόρτιση αλλά το Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει θα είναι κατάλληλο για να πετύχεις αυτά που θέλεις και να αναθερμάνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό τη Δευτέρα, η εβδομάδα αυτή θα είναι έντονη και εσύ για ακόμη μία φορά θα εκτεθείς εύκολα σε γεγονότα που δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς. Η αναστάτωση που θα επικρατήσει θα είναι μεγάλη και θα πρέπει να τη διαχειριστείς με υπομονή και λογικές κινήσεις. Προστάτεψε όσο περισσότερο μπορείς τις σχέσεις σου και απόφυγε τις δηλώσεις ή τις ανακοινώσεις που μπορεί να προκαλέσουν τις αντιδράσεις των γύρω σου. Κάλυψε καλύτερα τα νώτα σου και μείνε μακριά από λάθη στην εργασία σου που δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Επίσης, φρόντισε να μη δίνεις υποσχέσεις που δεν είσαι σε θέση να τηρήσεις και πρόσεξε πολύ τις μετακινήσεις σου. Στα ερωτικά σου, η θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα βελτιώνει την ατμόσφαιρα των σχέσεων σου και μπορείς να δρομολογήσεις ευχάριστες συναντήσεις και εξόδους.

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό τη Δευτέρα, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια δυσάρεστα γεγονότα στις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και κάποια μικρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να ελιχθείς με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο και πάνω από όλα τον ίδιο σου τον εαυτό. Να είσαι συνεργάσιμη και να δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση στο βάρος των εξωτερικών γεγονότων που επηρεάζουν τις συνεχείς αλλαγές των προγραμμάτων σου. Να θυμάσαι ότι αυτές τις ημέρες, με το πλανητικό σκηνικό να προκαλεί εμπόδια, κανένας σημαντικός τομέας της ζωής σου δεν μπορεί να έχει εντυπωσιακή επιτυχία, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν θα προχωρήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό τη Δευτέρα, θα έχεις αρκετό άγχος για τις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και θα θέλεις να τελειώνεις πάρα πολλές εκκρεμότητες που σε εκνευρίζουν. Θα τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί να μην τα κάνεις όλα μαζί και να μην αγχωθείς. Διεκπεραίωσε τις υποθέσεις σου μία προς μία, και μην επιμένεις να ξεμπερδεύεις γρήγορα μαζί τους, γιατί στο τέλος θα κάνεις μία τρύπα στο νερό… Φρόντισε να μην κουράζεσαι με προβλήματα άλλων, υπερασπίσου την εργασία σου και προφύλαξε την υγεία σου. Η οικονομική βελτίωση απαιτεί από τη μεριά σου σκληρή προσπάθεια και υπομονή. Κάποιες αλλαγές ίσως είναι απαραίτητες αυτήν την εβδομάδα, τόσο στην τακτική σου ως σήμερα όσο και στους προγραμματισμούς σου, επαγγελματικούς ή κοινωνικούς. Το Σαββατοκύριακο προστατεύσου από ανθρώπους που σχολιάζουν και παράμεινε πιο κοντά σε εκείνους που είναι χρήσιμοι και ομοϊδεάτες σου. Να είσαι συνεργάσιμη σε σχέση με τον σύντροφό σου, αποφεύγοντας τα… καπρίτσια.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό τη Δευτέρα, θα είναι δύσκολη για το ζώδιό σου και δείχνει ότι θα έχεις οικονομικές δυσχέρειες και ασυνεννοησία με τους γύρω σου. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να χειριστείς τις υποθέσεις σου, παρέχοντας μια προστασία απέναντι στα γεγονότα. Έλεγξε όσο το δυνατόν περισσότερο την συναισθηματική σου παρόρμηση και μην επιδιώκεις επίμονα να είναι όλοι φίλοι σου και υποστηρικτές σου, γιατί κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα είναι ανέφικτο. Το Σαββατοκύριακο, αναπόφευκτα η συμπεριφορά κάποιων δικών σου ανθρώπων θα σε πληγώσει, αλλά και εδώ πρέπει να κάνεις τη γνωστή σου υπέρβαση. Να είσαι συνεπής στους σκοπούς σου και να μην αφήσεις την συμπεριφορά σου να επηρεάζεται από τυχόν αδικίες που μπορείς να υποστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και αυτήν την εβδομάδα είσαι η λιγότερο θιγμένη από τις πλανητικές όψεις που θα συμβούν, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις και τα λόγια σου. Ιδιαίτερα με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό τη Δευτέρα, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και τη φόρτιση των συναισθημάτων σου, που κάποια εξωτερικά γεγονότα θα προκαλέσουν. Από εκεί και μετά, ακολούθησε μία σταθερή γραμμή συμπεριφοράς απέναντι στις επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις και συνεργασίες και βρες λογικές δικαιολογίες για να μην αναγκαστείς να κάνεις κάτι που θα προσπαθήσουν να σου επιβάλουν. Συναισθηματικά, σου βγαίνει μία αιφνίδια τύχη την ώρα που δεν την περιμένεις. Να είσαι σε ετοιμότητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όπως και η προηγούμενη, έτσι και αυτή η εβδομάδα θεωρείται ιδιαίτερα φορτισμένη για το ζώδιό σου. Με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό τη Δευτέρα και να σε επηρεάζει αρνητικά, ένα σχέδιό σου ανατρέπεται ή ματαιώνεται, ενώ η συμπεριφορά των ανθρώπους του περιβάλλοντός σου γίνεται πιο πιεστική. Η ερωτική σου σχέση θα σε απασχολήσει τώρα και θα σε βάλει στη θέση του απολογούμενου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και να ξεκαθαρίσεις την στάση σου, ώστε να μην χρειαστεί να ξαναπεράσεις τα ίδια στο μέλλον. Κράτησε τις ισορροπίες και τις αποστάσεις, αν δεν θέλεις να βραχυκυκλώσουν και οι δύο αυτοί σημαντικοί τομείς της ζωής σου. Το Σαββατοκύριακο προσπάθησε να είσαι συνεπής σε αυτά που υποδεικνύεις στους άλλους να κάνουν και προστάτεψε με κάθε δυνατό τρόπο τα χρήματα, αλλά και την υγεία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι μεταβατική, αρκετά δύσκολη και με κάποιες απογοητεύσεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό τη Δευτέρα, θα νιώσεις παγιδευμένη μέσα στον ίδιο σου τον εαυτό και τα βαθύτερα θέλω σου. Πρέπει να κάνεις μία εσωτερική αναζήτηση για να ξεκαθαρίσεις το θολό τοπίο και μετά να βάλεις πλώρη για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Βρες συμπαράσταση σε ανθρώπους που σε αγαπούν και σε καταλαβαίνουν και μείνε μακριά από όλους όσους σε αμφισβητούν ή σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα. Έλεγξε τις συνθήκες της εργασίας σου και μην αφήνεις να κατακτήσουν χώρο οι αντίπαλοί σου. Στις σχέσεις σου μην περιμένεις θαύματα, ακολούθησε την τακτική της συνθηκολόγησης και όχι της επίθεσης ή της αντίδρασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό τη Δευτέρα φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στις συνεργασίες και στις προσωπικές σου σχέσεις. Οι πιέσεις που σου ασκεί το πλανητικό σκηνικό οδηγούν σε αναγκαίες λύσεις και η αποδοχή της πραγματικότητας που κυριαρχεί καλώς ή κακώς, σε γενικές γραμμές θα ήταν ωφέλιμη εκ μέρους σου. Αποδέξου κάτι που έχει γίνει έστω κι αν δεν σου αρέσει, υπερασπίσου σχέσεις που σε αφορούν, αλλά απόφυγε να έχεις προσωπική επαφή με ανθρώπους που δεν σε καταλαβαίνουν. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να είναι περιορισμένα, αλλά αυτό δεν πρέπει να εγείρει ούτε το θυμό ούτε την απαισιοδοξία σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η εβδομάδα αυτή, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό τη Δευτέρα φέρνει πάλι στην επιφάνεια νέα προβλήματα. Οι δυσμενείς όψεις που πραγματοποιούνται στο ξεκίνημά της τραυματίζουν βαθιά μία σχέση σου ή ένα περιστατικό σε υποχρεώνει να αλλάξεις τη διαδρομή που είχες αποφασίσει μέχρι πρότινος. Έτσι, καλό είναι να μην προγραμματίσεις τίποτα που να αφορά στα επαγγελματικά σου, αλλά να ακολουθήσεις τη ροή των γεγονότων και να προσαρμοστείς. Καλλιέργησε εναλλακτικές λύσεις και αυτοσχεδίασε με βάση το ένστικτό σου. Υπερασπίσου το αντικείμενο της δουλειάς σου και μην εγκαταλείπεις έναν αγώνα, του οποίου η έκβαση δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Μην είσαι, τέλος, απαιτητική στην προσωπική σου ζωή, όσο κι αν φαίνεται ότι έχεις το πάνω χέρι. Το Σαββατοκύριακο τα πράγματα θα πάρουν θετική τροπή και θα έχεις καλές εξελίξεις σε οτιδήποτε σε απασχολεί.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου