Wednesday, 24 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος “Ενότητα”: Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη

Έχοντας ολοκληρωθεί μια ακόμη καλλιεργητική περίοδος η οποία ήταν για άλλη μια φορά καταστρεπτική για όλους μας και σεβόμενοι

την παρουσία μας στα αγροτοσυνδικαλιστικά δρώμενα είμαστε σε θέση μάχης.
Πιο συγκεκριμένα έχοντας τεράστια καταστροφή σε φυτικό κεφάλαιο το καλοκαίρι (με μεγάλη υποβάθμιση, ποιοτική και ποσοτική της παραγωγής μας) καθώς επίσης και ο εκβιαστικός τρόπος με τον οποίο απορρόφησαν την παραγωγή μας οι περισσότερες βιομηχανίες του νόμου μας, βρισκόμαστε στην αρχή της επόμενης καλλιεργητικής περιόδου σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Έχουμε απλήρωτες παραγωγές και ζημιές οι οποίες στην ουσία δεν έχουν ακόμα εκτιμηθεί για να αποζημιωθούν. Από την άλλη έχουμε μια ακόμη κυβέρνηση η οποία παραμονές γιορτών και πανηγυριών μας μοιράζει ψίχουλα (βλέπε de minimis).
Για να αποφασίσουμε, λοιπόν ως Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος ΕΝΟΤΗΤΑ τον τρόπο δράσης μας καλούμε, όλα τα μέλη μας αλλά και όλον τον κόσμο που αγωνιά για το μέλλον του, σε γενική συνέλευση την Τετάρτη 22/1 στις 19:00 στο πνευματικό κέντρο Γυψοχωρίου.
Γνωρίζοντας τον αντίπαλο μας που τόσο χρόνια όχι μόνο δεν αλλάζει στρατόπεδο, αλλά δυστυχώς συνεχώς δυναμώνει τις αντιαγροτικές και όχι μόνο πολιτικές του.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου