Saturday, 27 July, 2024

Στο αυτόφωρο ο Φλώρος, μετά το ξύλο!

Στο Αυτόφωρο οδηγείται ο ανεξάρτητος βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος χτύπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο μέσα στη Βουλή.

Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο βουλευτών ξεκίνησε μέσα στην Ολομέλεια. Αρχικά λεκτική με τον Κ. Φλώρο να υποστηρίζει ότι ο Β. Γραμμένος καταφέρθηκε χυδαία κατά της μητέρας του και τον Κ. Φλώρο να τον ακολουθεί έξαλλος προς την έξοδο, να τον πιάνει από τον σακάκι, να του κάνει λαβή και να τον πετά κάτω στο πάτωμα. Ο κ. Γραμμένος μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής ενώ από την Ελληνική Λύση φέρεται να υποστηρίζουν πως έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη. Πρόκειται για ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό στην ελληνική βουλή με τις εικόνες να είναι πρωτοφανείς και σοκαριστικές. Άναυδοι παρακολουθούσαν τα όσα απίστευτα εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια τους οι υπόλοιποι βουλευτές.

Ο Κ. Φλώρος μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha ανέφερε ότι μεταξύ των δύο βουλευτών υπάρχει οικογενειακή κόντρα που μετρά πολλά χρόνια πίσω και ότι τον πείραξαν τα όσα υποστηρίζει ότι είπε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης για την μητέρα του.

Ο φερόμενος διάλογος σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο Κ. Φλώρος έχει ως εξής:
Νωρίτερα μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Κ.Φλώρος υποστήριξε ότι ο Β. Γραμμένος μίλησε με αισχρολογίες για τη μητέρα του, διάλογο ωστόσο που διαψεύδει επισήμως με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση…. δείτε εδώ

Ο Βασίλης Γραμμένος και ο Κωνσταντίνος Φλώρος μετά το πρωτοφανές περιστατικό στη Βουλή
iefimerida

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου