Thursday, 25 April, 2024

Μαρτυριάρης:Τα λόγια…μαχαίρια

Η αντιπαλότητα όσο περνάει ο καιρός δείχνει να γίνεται πιο έντονη και να μην κρύβεται μεταξύ των κυρίων Στάμκου και Παπανικολάου, που τα λόγια…μαχαίρια! Ο δήμαρχος κάποια στιγμή είπε ‘’βλέπουμε τι ζήλο έχετε στην Οικονομική Επιτροπή για να γίνουν έργα’’ προς τον κ. Παπανικολάου, ο οποίος απάντησε ‘’εσείς δεν έχετε’’; Για να πάρει την απάντηση: ‘’Κ….λοτούμπες κάνετε’’! στη συνέχεια σε μία ερώτηση – παρατήρησή του κ. Παπανικολάου προς την διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας, ο δήμαρχος είπε: ‘’Κάνετε παρατήρηση και χαβαλέ με την κ. διευθύντρια αν διαβάζει καλά τα έγγραφα’’; Και απαντά ο επικεφαλής της μείζονος: ‘’Καμιά φορά κάνουμε, με σας γελάμε’’! καταστάσεις σουρεάλ! Νίκο απ’ τη στιγμή που τον εξέλεξε «ο σοφός λαός» τα λόγια περιττεύουν. Και από ότι ξέρουμε θα έχουμε περίπου χίλιες νέες θέσεις εργασίας στον δήμο από επενδυτικά έργα που θα γίνουν εντός της πενταετίας, οπότε πάλι την ερχόμενη πενταετία θα τον φάτε στην μάπα! Αν ισχύουν όσα διακηρύττουν!

martiriariskinita01
Με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν τις εργασίες του δημοτικού συμβουλίου της 28/9/2015 αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης του δήμου Πέλλας όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες! Είτε μιλούσε η διευθύντρια ΤΥ, είτε η διευθύντρια της πολεοδομίας, αυτά που έβλεπαν στα κινητά τους σίγουρα ήταν πιο… εμπνευσμένα!
Μήπως βρε παιδιά επικοινωνούν με τον μεγάλο μέσω κινητών και παίρνουν γραμμή; Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσουμε την τόσο μεγάλη τους αγάπη για τα κινητά;
Εκτός εάν πάμε στη χειρότερη περίπτωση και πούμε ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα δημοτικά συμβούλια.
Την τελευταία περίπτωση πάντως εμείς την απορρίπτουμε, διότι πιστεύουμε ότι ο ζήλος τους για τα δημοτικά συμβούλια είναι μεγάλη. …

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας πάντως φάνηκε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της κας Ιγνατιάδου που …πειράχτηκαν όταν δημοτικός σύμβουλος είχε πει πως θυμίζουν ‘’στρατιωτάκια’’ και στη συνέχεια αυτή τη δήλωση είχε κάνει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μ. Καραγιάννης, αποδείχτηκε ότι δεν έπεσαν και τόσο έξω! Κι αυτό γιατί όταν ήρθε η στιγμή να ψηφίσουν για ένα θέμα, λόγω του ότι η πρόταση ήταν της αντιπολίτευσης, αλλά τη στήριξε η δήμαρχος, τη ρώτησαν τι να κάνουν! Κι αυτή είπε… ψηφίστε, εγώ θα σας πω; Η δήμαρχος μάλλον θέλησε να δείξει ότι δε δίνει γραμμή, αλλά για κάποιους τζάμπα κόπος!

Στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΚΕΠΑΠ ο πρόεδρος Κώστας Μπαλτζίδης ‘’έγραψε’’ με την ατάκα του! ΔΗΚΕΠΑΠ ή ΔΕΒΑ… ΧΑΘ θα πούμε και θα γίνουμε; Άντε να είμαστε χορηγοί, να δίνουμε, αλλά σε κάποιους Πόντιους που ήθελαν να τους κάνει τη… μισή κατανάλωση.. είπε δεβα χαθ… και χάθηκαν!
Μπορεί να το βλέπουμε αστείο, αλλά θα συμφωνήσω με τον πρόεδρο πως τελευταία έχει ξευτελιστεί η χορηγία σε σουβλάκια. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε εκδήλωση η ΔΗΚΕΠΑΠ να δίνει σουβλάκια. Δεν ανοίγει καλύτερα ένα κρεοπωλείο; Κώστα έχω την απορία, κανείς πρόεδρος ζήτησε λουκάνικα; Αν δεν σε ζήτησε, είναι τυχαίο; Δε νομίζω.

Κάτι έχει αλλάξει στο δήμο Πέλλας! Πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του δημάρχου, το γραφείο τύπου, οι άνθρωποι που ασχολούνται με το προφίλ του, με τις δημόσιες σχέσεις του, έχουν βάλει νερό στο κρασί τους, έχουν αλλάξει ρότα ή είναι αυτό που ακούγεται τελευταία ότι θα πάει για βουλευτής; Επιστολή στον Καρασμάνη, επιστολή στη Τζάκρη, αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις του με τον Καρασμάνη και τον κ. αντιπεριφερειάρχη (πληροφορίες λένε θα πάνε μαζί ταξίδι, όχι αναψυχής, στις Βρυξέλλες);
Έχω μια απορία, θα μείνουν στο ίδιο δωμάτιο; Τι έγινε με την αυλή του που δεν ήθελε να ακούσει για τον αντιπεριφερειάρχη και τον βουλευτή της Ν.Δ.; Απομακρύνθηκε ή αλλαγή πλεύσης να το πω; Όλα αυτά είναι απορίες που θα τις λύσουμε στο άμεσο μέλλον.

Πολύ διαμαρτυρία για το τίποτε σχετικά με τους 16 του κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας. Γιατί πέρασε η Αναγέννηση Γιαννιτσών στους 16.
Τα έκαναν πλακάκια με την ΕΠΣ Πέλλας ακούγεται και μάλιστα στα Γιαννιτσά. Κάποια που όταν ήταν στην Β Εθνική έτρεχαν από πίσω της, τώρα στην Α Ερασιτεχνική δεν θέλουν να έχει καλή πορεία. Κύριοι ενημερωθείτε πρώτα για τον κανονισμό κυπέλλου και μετά να εκφέρετε γνώμη. Η Αναγέννηση πέρασε με το σπαθί της στην επόμενη φάση και όποιος έχει απορία, ας πάει στην ΕΠΣ να το ελέγξει.

Ανέκδοτο
ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Ήταν ένας παπάς και πνιγόταν στη θάλασσα και περνάει ένα καράβι:
– Παπά, έλα, πιάσε το σωσίβιο να σωθείς.
– Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει ο παπάς.
Περνάει άλλο καράβι:
– Έλα, παπά, να σε σώσουμε! Θα πνιγείς!
– Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει πάλι ο παπάς.
Περνάει τρίτο καράβι:
– Παπά, έλα να σε σώσουμε!
– Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει ξανά ο παπάς.
Με αυτά και με αυτά ο παπάς πνίγεται, πάει στον παράδεισο και λέει στον Θεό:
– Περίμενα να με σώσεις, και εσύ τίποτα!
– Μα τέκνον μου, τρία καράβια σου έστειλα να σε σώσουνε, και εσύ με έγραψες!

Μαρτυριάρης:Τα λόγια…μαχαίρια

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου