Tuesday, 19 October, 2021

Παραπολιτικά: SHOW χριστιανοσύνης!

Παραπολιτικά:  SHOW  χριστιανοσύνης!

Ο Αριστερός Ψάλτης και ο Χριστιανός!
Σαμαράς και Τσίπρας για μία ακόμη φορά έδωσαν show χριστιανοσύνης! Ο μεν Σαμαράς αναγκάστηκε να γίνει… αριστερός ψάλτης και να καλέσει τις κάμερες για το λόγο αυτό, ο δε Αλέξης υποχρεώθηκε να παίξει το ρόλο του Χριστιανού, αντίθετα στο δηλωμένο αριστερό αθεϊσμό του. Η υποκρισία των βασικών παικτών του πολιτικού συστήματος δεν βρίσκει φραγμούς. Αγκαλιάζουν αμφότεροι τα σύμβολα, με όρους τηλεοπτικής επικοινωνίας και «ταϊζουν» τις μάζες με επίκαιρο θέαμα, όπως αρμόζει σε μία μπανανία… Γιατί πιστεύουν πως κυβέρνησαν ή κυβερνούν μία μπανανία. Η κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα είναι αποκλειστική ευθύνη και των δύο. Υποκριτικά show δεν χωρούν.

parapolitika544

Ο Σαμαράς είναι υπεύθυνος γιατί με την ανικανότητά του και τις εμμονές του, έδωσε το δικαίωμα στο αριστερό πολιτικό μόρφωμα των συνιστωσών να κυβερνήσει. Ο Τσίπρας είναι υπεύθυνος γιατί κυβερνά με όρους …αντιπολίτευσης και έχει καταστήσει την Ελλάδα ένα κράτος στα όρια της χρεοκοπίας και της ανεξέλεγκτης ανομίας. Και οι δυο τους αποτελούν τη δεξιά και αριστερή φούσκα του λαϊκισμού. Αμφότεροι, εξελέγησαν με ψέματα και κορώνες, το 2012 και το 2015. Σήμερα η Ελλάδα πληρώνει την εκλογική λεηλασία και την παραπλάνηση της μεσαίας αστικής και αγροτικής τάξης. Πληρώνει την«γκετοποίηση» των ιδεών προς όφελος των κομματικών σκοπιμοτήτων. Η ΝΔ υπό τον κοινωνικά ανάλγητο και ακροδεξιό Αντώνη Σαμαρά και ο ΣΥΡΙΖΑ υπό τον όμηρο των συνιστωσών Αλέξη Τσίπρα, πρεσβεύουν τον διχασμό και οδηγούν γοργά την Ελλάδα σε εθνική απομόνωση. Και ο δεκαπενταύγουστος για το επόμενο θρησκευτικό show αργεί!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ: Έρμαιο στα χέρια κακοποιών η χώρα – Κλείνουν 5 στα 10 αστυνομικά τμήματα!

Αναδιάρθρωση – «τσεκούρι» στην ΕΛΑΣ σε ποσοστό που θα φθάνει ίσως και θα υπερβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις, το 50% προβλέπει το σχέδιο των αστυνομικών υπηρεσιών, όπως αυτό παρουσιάστηκε στον Αλέξη Τσίπρα, και πήρε στο μεγαλύτερο βαθμό την έγκρισή του. Το σχέδιο αναμένεται να παρουσιαστεί, σύμφωνα με απογευματινή εφημερίδα, το επόμενο χρονικό διάστημα από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Πανούση και προβλέπει την… εξαφάνιση έως και έξι στα δέκα αστυνομικών τμημάτων ή αλλιώς συγχώνευση «πέντε σε ένα» κυρίως στις επαρχιακές πόλεις και λιγότερο στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Ακόμη, περιθώριο της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπήρξε ενημέρωσή του για την αναδιάρθωση, για τη δημιουργία της ομάδας «προπομπό» των ΜΑΤ, την κατάργηση της ΔΕΛΤΑ και τη σύμπτυξη των στελεχών της στη ΔΙ.ΑΣ. Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης προβλέπεται η δημιουργία μία νέας ομάδας περιφρούρησης των διαδηλώσεων, πριν χρειαστεί η ανάληψη δράσης από τα «σκληρά» ΜΑΤ.
Η νέα αστυνομική μονάδα θα διαχειρίζεται τις διαδηλώσεις στο κέντρο της πόλης και τα ΜΑΤ θα επεμβαίνουν μόνο σε περίπτωση επεισοδίων, φθορών και επιθέσεων. Τα μέλη της «Ομάδας Επιτήρησης Διαμεσολάβησης Διαδηλώσεων», όπως φαίνεται να είναι κάποια από τα μέρη του ονόματός της, θα φορούν πηλήκιο και όχι κράνος, θα έχουν αστυνομική ράβδο, ασύρματο, πιστόλι, ελαφρύ αλεξίσφαιρο και ορατά τα διακριτικά τους, ενώ η στολή τους θα είναι χρώματος μπλε αντί για χακί.
Ο αναπληρωτής υπουργός αναμένει την τελική εισήγηση-μελέτη της φυσικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ για την «εξαφάνιση» των απαιτούμενων αστυνομικών υπηρεσιών. Η εισήγηση περιλαμβάνει τα πληθυσμιακά κριτήρια περιοχών και στατιστικά στοιχεία εγκληματικότητας σε αυτές.
Με αυτά τα κριτήρια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα καταργηθούν αστυνομικές υπηρεσίες στις περιοχές στις οποίες μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες αστυνόμευσης από υπηρεσίες όμορων περιοχών. Για την Αττική προβλέπεται η «συρρίκνωση» των 93 Τμημάτων Ασφαλείας και Τάξης σε περίπου 50.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου