Tuesday, 16 August, 2022

Αποχωρεί ο άξιος διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Πέλλας, Νίκος Αγγελίδης

Αποχωρεί ο άξιος διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Πέλλας, Νίκος Αγγελίδης
Τι αναφέρει ο ίδιος στην “Αποχαιρετιστήρια Επιστολή” του: 
“Ανθρώπων άρχει.
Κατά νόμους άρχει. Ουκ αεί άρχει.
Με τις παραδοχές αυτές να οριοθετούν αναπόδραστα κάθε μου βήμα, υπηρέτησα την Παιδεία, αγαπητές συναδέλφισσες αγαπητοί συνάδελφοι, τους τελευταίους 23 μήνες από τη θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης.
Είκοσι τρεις μήνες πρωτόφαντα δύσκολους και ξεχωριστά απαιτητικούς. Με πανδημία, τηλεκπαίδευση, κοινωνική αποστασιοποίηση, αλλά και νέες και απαιτητικές εκπαιδευτικές δράσεις. Ποτέ στο παρελθόν δε χρειάστηκε τόσοι πολλοί ν αλλάξουν τόσο γρηγορά τον τρόπο που μαθαίνουν, που διδάσκουν, που εργάζονται, που διοικούν.
Ήταν όμως και 23 μήνες γεμάτοι τιμή και περηφάνεια. Τιμή γιατί ηγούμην συνάδελφων άξιων και με αξίες. Περηφάνεια, γιατί χάρη σε σας οι μαθητές μας κατέκτησαν με επιτυχία τους γνωστικούς και μαθησιακούς στόχους του αναλυτικού προγράμματος, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα αποτελεσματικά τις κοινωνικές και συναισθηματικές επιπτώσεις της πανδημίας.
Δεχτείτε παρακαλώ, τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια και τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες μέσα από την καρδιά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους συνεργάτες μου στη Διεύθυνση, γιατί χάρη και στη δική τους άοκνη εργασία, επιτεύχθηκε η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας. Ευχαριστώ από καρδιάς τους συναδέλφους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο για την ανιδιοτελή και υπεύθυνη προσφορά τους. Πολλές ευχαριστίες στις συντονίστριες και στον συντονιστή εκπαίδευσης για τη στήριξη και την προσφορά τους. Ευχαριστώ τα Δ.Σ. των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Αλμωπίας, Έδεσσας, Γιαννιτσών για τη συστράτευση στον αγώνα για την αναβάθμιση της Εκπαίδευσης. Θερμά ευχαριστώ τους τέσσερις δήμους της περιφερειακής ενότητας και την αντιπεριφέρεια Πέλλας για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστώ τους γονείς όλων των μαθητών μας για την κατανόηση και τη συνεργασία και βέβαια τους μαθητές μας, που κάθε στιγμή αποδεικνύουν πως ενσαρκώνουν το αισιόδοξο μέλλον της πατρίδας μας.
Σε όλους εσάς απολογούμαι αν κάποιον/α αδίκησα ή στεναχώρησα. Είναι βέβαιο ότι έκανα λάθη, αλλά ακόμη πιο βέβαιο είναι ότι έγιναν ακούσια χωρίς ψήγμα μεροληψίας ή κακής πρόθεσης.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, φθάνω στο τέλος της όμορφης αυτής διαδρομής, με ψυχή βαθιά και το μέτωπο ψηλά. Όχι γιατί έκανα κάτι ξεχωριστό, αλλά γιατί μπορώ σήμερα να σας κοιτάζω στα μάτια έχοντας ήσυχη τη συνείδησή μου. Ο τρόπος με τον οποίο μου στερήθηκε η δυνατότητα να συνεχίσω, δε φαντάζει ικανός να σκιάσει την ικανοποίηση για όλα όσα μαζί καταφέραμε.
Στον νέο Διευθυντή Εκπαίδευσης εύχομαι καλή δύναμη.
Σε όλους εσάς εύχομαι να συνεχίσετε χαρούμενα και ξέγνοιαστα το καλοκαίρι σας και Καλή Αντάμωση τον Σεπτέμβριο στα σχολεία μας.
Νίκος Αγγελίδης”.

*Τη θέση της Διεύθυνσης, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου, αναλαμβάνει ο Σάββας Ταϊλαχίδης. Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τοποθετούνται με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2026. Στη Β/Βάθμια παραμένει ο Θωμάς Μπαχαράκης. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

2 comments

  1. Πετρος Δανιηλιδης

    Νταξ ρε αδελφε 23 μηνες εκατσες οχι 23 χρονια ..για να βγαζεις λογο 6000 λεξεων… μονο τους γονεις που σε γεννησαν δεν ευχαριστησες…σαν προεκλογικη προοικονομια τα οσα λες………….