Thursday, 28 March, 2024

Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών: Ευχαριστήριο για το «Δέντρο της Αγάπης»

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών και ο Σύλλογος Αθλουμένων Δικηγόρων Γιαννιτσών και φίλων «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ»

θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς όλους του συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και στήριξαν έμπρακτα για άλλη μία χρονιά το «Δέντρο της Αγάπης».


Η ανταπόκριση όλων σας, απέδειξε την αγάπη σας για τις ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τα παιδιά. Με την δική σας αγάπη και συμβολή συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 1050 κουτιά γάλα μακράς διάρκειας και ήδη ξεκίνησε η διανομή τους σε άπορες οικογένειες και δομές της πόλης, που το έχουν ανάγκη.


Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας σε όλους μας. Η επίδειξη αλληλεγγύης, κοινωνικής ευθύνης και γενναιοδωρίας δεν είναι απλά υποχρέωση όλων μας, αλλά εσωτερική μας ανάγκη.


Ο Δικηγορικός Σύλλογος, πιστός στον δρόμο, που βαδίζει όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσει, είτε δημοσίως -όποτε απαιτείται- είτε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας -όπως προτιμά- να στηρίζει την τοπική κοινωνία με δράσεις και ενέργειες, που στόχο έχουν να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας, που το έχουν περισσότερο ανάγκη, και θα εντείνει το φιλανθρωπικό του έργο ανταποκρινόμενος στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των συμπολιτών μας.
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για τη συμβολή σας στην επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης μας και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές!
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου