Friday, 19 April, 2024

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Δουλεύουμε καθημερινά για ασφαλέστερους δρόμους»

Συνεχείς και αδιάλειπτες είναι οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για τη βελτίωση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της αρμοδιότητας της.

Στο πλαίσιο του προγράμματος κοπής χόρτων οδικού δικτύου 2022, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κοπής και απομάκρυνσης φυτικής βλάστησης και αυτοφυών δένδρων με επικίνδυνη κλίση προς το οδόστρωμα, από τα ερείσματα και τα πρανή των οδών Έδεσσας-Άγρα, στη διασταύρωση Κερασιάς και από τη διασταύρωση Αγίου Αθανασίου έως τα όρια νομού Φλώρινας (προς Κέλλη).

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, διαπλατύνθηκε  το οδόστρωμα και επιτεύχθηκε  η ανεμπόδιστη ορατότητα της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης.

Οι εργασίες κλάδευσης και κοπής δέντρων θα συνεχισθούν, τις επόμενες ημέρες, στο τμήμα της Ε.Ο. Έδεσσα-Ριζάρι-Μαυροβούνι με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινής μετακίνησης των κατοίκων και επισκεπτών της Πέλλας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, κατά την επίσκεψή του στο έργο εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων: «Προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε χρήσιμοι και ουσιαστικοί για τους συμπολίτες μας, επιλέγοντας έργα και παρεμβάσεις που βελτιώνουν και διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων μας, σχεδιάζουμε έργα που στοχεύουν πρωτίστως στην ασφάλεια και την προστασία της ζωής των πολιτών, ενισχύοντας τα στοιχεία ασφαλείας  και ευπρεπισμού των δρόμων, που ανήκουν στην αρμοδιότητά μας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου