Friday, 29 March, 2024

Ξεσηκωμός στην Αξό για σπίτι συντοπίτη μας, που κινδυνεύει με πλειστηριασμό

Αριστερή Κίνηση Πέλλας: Αλληλεγγύη σε συνδημότη μας από την Αξό που το σπίτι του κινδυνεύει με πλειστηριασμό

Έχει χαθεί πλέον ο έλεγχος με τα funds και οι δανειολήπτες βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση. Μια ακόμη υπόθεση πλειστηριασμού «έσκασε» αυτές τις ημέρες σε συντοπίτη μας από την Αξό, όπου η οικία του απειλείται να βγει σε πλειστηριασμό, κι αυτό όχι γιατί ο άνθρωπος δεν πληρώνει, αλλά οι τόκοι έχουν γίνει πολλαπλάσιοι του δανείου συν την πρόσφατη αύξηση των επιτοκίων που ανακοινώθηκε από την ΕΚΤ ο δανειολήπτης έπρεπε να δίνει διπλάσια δόση… κι ενώ έχουν οδηγήσει τον κόσμο στην απελπισία, αντί για ευνοϊκές ρυθμίσεις, μόνος στόχος είναι πώς να τους ξεσπιτώσουν…

Με ανακοίνωσή της η Αριστερή Κίνηση Πέλλας, καλεί τους πολίτες σε εγρήγορση και δυναμική έκφραση αλληλεγγύης: «Την ώρα που τα κόμματα των μνημονίων προσπαθούν να μας πείσουν ότι μια καλύτερη μέρα ξημερώνει, η  οικογένεια του φίλου μας του Μ…. από την Αξό (του Δήμου Πέλλας) κινδυνεύει με πλειστηριασμό αφού το fund ζητάει μέχρι την Τρίτη την ολική εξόφληση του υπολοίπου του δανείου του!

Καλούμε όλο τον λαό της Πέλλας σε εγρήγορση και δυναμική έκφραση Αληλεγγύης. Σήμερα στον Μ… κι αύριο σε όλους που ζουν με τον εκβιασμό των fund.

Μόνο ο λαός σώζει τον λαό!

Αριστερή Κίνηση Πέλλας-Ανένταχτοι/ες αγωνιστές/στριες».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου