Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σάνια Πέγιου: Η νέα πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας

Χτες, σε δελτίο τύπου του Δήμου Αλμωπίας, ανακοινώθηκε ότι ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης, δέχτηκε στο γραφείο του τη νέα Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Σάνια Πέγιου.

Ακολούθησε μια πρώτη ενημέρωση από τις αμφότερες πλευρές και η δέσμευση ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί, για το καλό της περιοχής.

Η αλήθεια είναι ότι το όνομα της Σάνιας Πέγιου, πέρασε απαρατήρητο, σε ότι αφορά την πολιτική δομή του τοπικού συστήματος. Όσοι όμως την ξέρουν, συμφωνούν ότι αυτό το όνομα μπορεί να έχει μέλλον στην πολιτική.

Πρόκειται για μία νέα κοπέλα, με σπουδές μεταπτυχιακές στα οικονομικά, ενώ σε τοπικό επίπεδο της αρέσει να δραστηριοποιείται στον κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο. Κάτοικος Λουτρακίου, δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με την παράδοση, με τους νέους, αλλά και με το ξακουστό πλέον στο πανελλήνιο Φεστιβάλ που γίνεται κάθε χρόνο στο Λουτράκι. Ακόμα, έχει διατελέσει και  ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στις ιαματικές πηγές Λουτρακίου. Στην κομματική της διαδρομή, έχει διατελέσει και ως υπεύθυνη στον τομέα του τουρισμού στη ΝΟΔΕ Πέλλας.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Ανήσυχο πνεύμα από την φύση της, μελετά ήδη τους τρόπους, με τους οποίους θα δουλέψει η ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας.

Έχει ένα οργανωτικό σκεπτικό και ένα στόχο.

Αυτό το κομματικό όργανο να μην αδρανοποιηθεί αλλά να εξωτερικευσει την δράση του προς όλες τις κατευθύνσεις, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των συμπολιτών της περιοχής της

Έχει μάθει να ακούει, σε έναν ευρύ κύκλο γνωριμιών, ενώ δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις, ατομικές και συλλογικές, για την επίτευξη των στόχων Σε κάθε περίπτωση, θέλει να πετύχει στις αρμοδιότητες που τις αναθέτουν. Συμφωνεί επίσης με την λογική ότι όλοι θα πρέπει να προσφέρουν με τον τρόπο τους και δεν μπαίνει στον διαχωρισμό ανδρών και γυναικών. “Ο καθένας μας πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί, είτε άνδρας είναι είτε γυναίκα” λέει η ίδια. Αυτά σαν μία πρώτη γνωριμία, με ένα πρόσωπο, που όλοι εύχονται να μας απασχολήσει ευχάριστα στο μέλλον. Η ίδια πάντως έχει αποδείξει ως τώρα, ότι μπορεί!

Σίμος Σλατίνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου