Friday, 26 April, 2024

Σημαντική δωρεά της ΔΗΚΕΔΕ στο Νοσοκομείο Έδεσσας

Σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας Νατάσα Ιατρίδου

μετέβησαν στο Νοσοκομείο και πρόσφεραν εκατό ειδικές στολές για προστασία του προσωπικού από τον Covid-19 και τρία ηλεκτρονικά ψηφιακά θερμόμετρα.
Εντωμεταξύ, προχωράει και η δωρεά μίας συσκευής παροχής υψηλής ροής οξυγόνου, που βοηθάει ιδιαίτερα τους ασθενείς με Covid-19.
Με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια περιέγραψε τη δωρεά της ΔΗΚΕΔΕ προς το Νοσοκομείο της Έδεσσας, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ, Νατάσα Ιατρίδου:
«Στηρίζουμε έμπρακτα το Νοσοκομείο μας και είμαστε δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους σε αυτό που δίνουν την μάχη με τον κορονοϊό! Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτούς τους καθημερινούς ήρωες, που αυτές τις δύσκολες στιγμές στέκονται με θάρρος, αυταπάρνηση και ανθρωπιά παρέχοντας τις υπηρεσίες τους προς όλους τους ασθενείς.
Θέλω να τονίσω ότι με αυτή τη δωρεά δεν λύνονται τα προβλήματα, αλλά γίνεται ένα σημαντικό βήμα που μπορεί-και πρέπει-να βρει μιμητές. Πάνω απ’ όλα όμως με αυτό τον τρόπο εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς όλο το υγειονομικό προσωπικό και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο που επιτελούν. Στη μάχη αυτή είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου