Friday, 26 April, 2024

Σωτήρης Μούκας: Ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας, μιλά για τις παρεμβάσεις στα σχολεία

Όλο το καλοκαίρι τα συνεργεία του Δήμου Έδεσσας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης- Αντιδήμαρχο Σωτήρη Μούκα

προσπαθούσαν να συντηρήσουν και να διαμορφώσουν τους κατάλληλους χώρους για την αξιοπρεπή καθημερινή διαβίωση των μαθητών και καθηγητών στα σχολεία αρμοδιότητας τους.
Σύμφωνα με την ιεράρχηση των αιτημάτων, έγιναν παρεμβάσεις εσωτερικές (βαψίματα, νέα WC και άλλα) και εξωτερικές (κόψιμο χόρτων κλπ).
Και τώρα όλα είναι έτοιμα για την αυριανή μέρα.
Για το θέμα αυτό, ο κ. Μούκας, μας είπε: “Πρώτα από όλα και υπό τις παρούσες συνθήκες, μέλημα μας η ενισχυμένη καθαριότητα στα σχολεία μας.
Για αυτό άλλωστε, πέρα από τις οποίες παρεμβατικές εργασίες έγιναν, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, αποφάσισε και την πρόσληψη 46 σχολικών καθαριστριών.
Οι εργασίες που έγιναν, αφορούν την ασφαλή διαβίωση των μαθητών και των καθηγητών στα σχολεία, καθώς και την ποιότητα στην καθημερινότητα τους.
Θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα λειτουργήσουμε χωρίς προβλήματα (λόγω covid) αλλά και παράλληλα να τονίσω πως ότι και αν χρειαστεί, εμείς είμαστε δίπλα τους.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου