Thursday, 28 March, 2024

Νεκρός 33χρονος, πατέρας βρέφους. «Κεραυνοβολήθηκε» από ρεύμα

Ακαριαίο θάνατο βρήκε 33χρονος χειριστής γερανοφόρου μηχανήματος την ώρα που εκτελούσε εργασίες στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamia report, ο νεαρός είχε γίνει πριν από λίγους μήνες πατέρας, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε παντρευτεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την προσπάθεια ανέλκυσης φορτίου, ο βραχίονας ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα ο χειριστής να κεραυνοβοληθεί από ρεύμα και να χάσει την ζωή του.

Η είδηση αυτή, σόκαρε όλη την τοπική κοινωνία, με αποτέλεσμα ο Δήμος Καρπενησίου να ανακοινώσει την ακύρωση της συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή. Στη σελίδα του Δήμου έγινε η ακόλουθη ανάρτηση: «Μετά το τραγικό ατύχημα και την απώλεια ενός νέου οικογενειάρχη δημότη μας, ακυρώνεται η προγραμματισμένη συναυλία για την Κυριακή 28 Μαΐου στη κεντρική πλατεία από του διοργανωτές του Hellas Rally Raid 2023.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές που αποδέχτηκαν την πρόταση μας και η εκδήλωση απονομής βραβείων των αθλητών του Hellas Rally θα γίνει Κυριακή 28/5 στις 20:00 στο Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια για την τραγική απώλεια τους».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου