Thursday, 28 March, 2024

Πορείες στη Θεσσαλονίκη – Δακρυγόνα από τα ΜΑΤ

Πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν αυτήν την ώρα πολίτες κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Οι διαμαρτυρόμενοι που πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση στην πλατεία Λευκού Πύργου, κινούνται με πανό και ελληνικές σημαίες στα χέρια και φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης.


Οι διαδηλωτές κινήθηκαν επί της παραλιακής λεωφόρου και κατευθυνόμενοι προς το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης-κλασικά- άγνωστοι παρύσφυσαν και δημιούργησαν επεισόδια, με συνέπεια, η ισχυρή αστυνομική δύναμη που είναι εγκατεστημένη στο κέντρο της πόλης, με λεωφορεία και κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. να έχουν παραταχθεί κατά μήκους του δρόμου μπροστά από το Συν. Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, να ρίξουν δακρυγόνα…
Πορεία μελών της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αντιεξουσιαστών
Πορεία πραγματοποίησαν νωρίτερα και μέλη της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Ελικόπτερα και drones παντού!
Η κινητοποίηση γίνεται με αφορμή τα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ και την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη και διαμαρτύρονται ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.
Πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Πορεία έκαναν και μέλη του ΠΑΜΕ, από την πλατεία της ΧΑΝΘ και με κόκκινα μπαλόνια και σημαίες στα χέρια διαδήλωσαν κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Στο κεντρικό πανό που κρατούν οι διαδηλωτές έγραψαν: ”Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό – Η δίκαιη οργή να γίνει δύναμη οργάνωσης και αγώνα”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου