Sunday, 26 September, 2021

Σταυρούλα Τομαρά: Μετά την ‘ευχή’ να καεί η Εκάλη, αφήνει υπονοούμενα ότι έκαψαν το Μάτι για να γλιτώσουν τους 8 Τούρκους…

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε στα social media με τις αναρτήσεις της, η δικηγόρος Σταυρούλα Τομαρά

η οποία, μεταξύ άλλων, εύχεται να καούν περιοχές της Αττικής για να πέσει η κυβέρνηση… Πρόκειται για την πρώην δικηγόρο των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που το 2016 κατέφυγαν στην Ελλάδα, ενώ η ίδια δηλώνει στον λογαριασμό της στο Twitter ότι ήταν στο παρελθόν και σύμβουλος υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Τι δήλωσε, μέσω της προσωπικής της σελίδας, στο φβ, η ίδια χθες:
Έμαθα προ ολίγου από ιστοσελίδα, ότι μου ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη λόγω αναφοράς που υπέβαλλε μέλος του ΔΣΑ που εσφαλμένως δεν κατονομάζεται, για ανάρτηση μου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης .
Δεν έχω λάβει καμία έγγραφή ή προφορική κλήση. Βρίσκομαι εκτός Ελλάδας, δυτικά. Όταν μάθω ποιος σύμβουλός την κατέθεσε και αν υφίστανται προεκλογικές σκοπιμότητες ή προσωπικά προηγούμενα μαζι μου, εν οψει των δικηγορικών εκλογών το Νοέμβριο, θα απαντήσω με δήλωση μου.
Το περιεχόμενο της ανάρτησης μου στο ΜΚΔ δεν συνιστά ποινικό αδίκημα ούτε κατα τον Εληνικό δίκαιο αλλά ούτε και κατά το Γερμανικό δίκαιο. Το Τουίτερ με ενημέρωσε οτι έχουν υποβάλλει αναφορές χρήστες αλλά ΔΕΝ θα αποσύρει το σχόλιο γιατί δεν εμπίπτει σε παραβιαση νόμου.
Ως εκ τουτου δεν εκφοβίζομαι και συνεχίζω ακομματιστη να καταγγέλλω δημόσια.


Οι δικογραφίες για το Μάτι με τους 102 νεκρούς γιατί λυμνάζουν ακόμα στα συρταρια; Μήοως για να γίνουν αντικειμενο πολιτικης διαπραγματευσης ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ;
Αυτοί που είχαν αναλάβει τους *8* Τούρκους στρατιωτικούς- μετά από εμένα- συναινεσαν ή όχι να τους μεταφεραν στα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα γύρω στο Μαϊο 2018.
Όταν ξέσπασε η φωτιά στο ΜΑΤΙ, μου είπαν στρατιωτικοί ε.α. που έχουν σχέση με τα ΚΑΑΥ, ότι η λεωφόρος αποκλειστηκε για να περάσουν τα 7 τζίπ της ΕΥΠ που κουβαλούσαν τους *8* από τα ΚΑΑΥ προς Ραφήνα όπου τους παρέλαβε σκάφος.
Αναζητήστε γιατί κάηκαν 102 άτομα στο ΜΑΤΙ και γιατί έκλεισαν τη Λεωφορο και θα προσεύχομαι να με καλεσει Εισαγγελέας να καταθέσω και να καταθέσουν και όσοι μου εδωσαν την πληροφορία, όπως και για άλλη σχετική μηνυση μου που κατέθεσα στην Εισαγγελία Αρείου Παγου ακριβώς μετά την φωτια στο Μάτι και λυμναζει.
Θέτω επίσης δημόσια σοβαρό ζήτημα διακινδύνευσης της ζωής μου και της σωματικης μου ακεραιοτητας,όπως έχω ενημερώσει γραπτώς πολλές φορές εδώ και μήνες την Διευθυνση Κρατικης Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΜΑΡΑ
Έπειτα από όλα αυτά, υποστήριξε ότι δέχεται διαδικτυακό bullying για να κατεβάσει την ανάρτησή της για το Καστρί και τη Εκάλη και έκανε λόγο για… παρερμηνεία των όσων έγραψε. Έφτασε δε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ήταν μεταφορικό!
“Επειδή μου λένε ότι έχει γίνει κάποιος χαμός στην Ελλάδα και έχω δεχτεί αρκετά εξυβριστικά και ‘προειδοποιητικά’ τηλεφωνήματα για να κατεβάσω την ανάρτηση με την Εκάλη και το Καστρί, διευκρινίζω α) ότι βρίσκομαι στο εξωτερικό (δυτικά της Ελλάδας) και θα ενημερώσω τις αρχές για το cyberbullying ώστε να κινηθεί αυτεπαγγέλτως η ποινική διαδικασία β) δεν συνηθίζω να κατεβάζω αναρτήσεις μου στα ΜΚΚ και
γ) διευκρινίζω, γιατί παρερμηνεύτηκε το νόημα της ανάρτησης μου. Ήταν μεταφορικό. Η αναφορά σε Εκάλη και Καστρί αφορούσε τόπους που τυγχάνουν επιλεκτικής αστυνόμευσης, φύλαξης και πυροπροστασίας λόγω πολιτικών επιρροών και όχι λόγω θεσπισμένων κριτηρίων αξιολόγησης/επικινδυνότητάς”, ανέφερε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου