Thursday, 28 March, 2024

Απίστευτο αλλεργικό σοκ! Τι έπαθε 19χρονη φοιτήτρια μετά από το βάψιμο των μαλλιών της!

Η Estelle πέρασε έναν Γολγοθά έπειτα από μια δοκιμή μιας νέας μάρκας που περιελάμβανε την ουσία παραφαινυλενοδιαμίνη (PPD)

μια ένωση που βρίσκεται στο 90% των βαφών μαλλιών και που, δυστυχώς, είναι γνωστή ότι προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις σε μερικούς ανθρώπους.
Αυτό που είναι ενδιαφέρον στην περίπτωση της φοιτήτριας, όμως, είναι ότι η αντίδραση ξεκίνησε σιγά-σιγά, στην αρχή εκδηλώθηκε σαν φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής, που ξεκίνησε αρκετές ώρες μετά την αφαίρεση της βαφής.
Η Estelle δεν σκέφτηκε κάτι το ανησυχητικό στην αρχή και επισκέφθηκε ένα τοπικό φαρμακείο της και αγόρασε κρέμα για τη θεραπεία των ήπιων συμπτωμάτων. Δύο ημέρες αργότερα, όμως, ξύπνησε έχοντας την εμφάνιση που βλέπετε παραπάνω, ένα πολύ πρησμένο κεφάλι.


Σε μια συνέντευξη με τη Newsweek, η Estelle μίλησε για την τρομακτική ιατρική δοκιμασία που προκάλεσε το προϊόν ομορφιάς. «Πριν φτάσεις στο νοσοκομείο, απλά δεν ξέρεις πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάθεις ασφυξία, αν θα έχεις καν το χρόνο να φτάσεις στο νοσοκομείο ή όχι.»
Ευτυχώς η Estelle ανάρρωσε πλήρως. «Γελάω με τον εαυτό μου και το απίστευτο σχήμα που πήρε το κεφάλι μου,» αστειεύεται τώρα η φοιτήτρια.
Για αυτό πάντα στις συσκευασίες αναγράφεται: Δοκιμάστε σε ένα μικρό σημείο του σώματος πριν τη χρήση. Έτσι είναι καλυμμένες οι εταιρίες, αν δεν έχετε κάνει το σχετικό τεστ αλλεργίας!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου