Thursday, 28 March, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 22/3 έως 29/3

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 22/3 έως 29/3

ΚΡΙΟΣ: Η Σεληνιακή έκλειψη, που θα πραγματοποιηθεί στο ζωδιακό σου άξονα την επόμενη εβδομάδα, επηρεάζει τους τομείς των σχέσεων και των συνεργασιών σου, τη στιγμή που ήδη έχει πέσει σαν βόμβα στον ίδιο τομέα το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα. Ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αναμένονται γεγονότα που θα σου αποκαλύψουν πιο μύχιες πλευρές του/της συντρόφου σου και, ως εκ τούτου, δικές σου ιδιαιτερότητες.

ΤΑΥΡΟΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να μην προβλέπονται πολύ σπουδαίες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα αλλά, τουλάχιστον, θα έχεις ευκαιρίες για εξόδους, διασκέδαση, φλερτ που είναι αρκετές για να νιώθεις μια σχετική ισορροπία στον ερωτικό τομέα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βγάζει στην επιφάνεια τις πιο ρομαντικές πτυχές σου και ενισχύει το μυστήριο και τη γοητεία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη που δυναμιτίζει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα πραγματοποιείται στον άξονα που σχετίζεται –μεταξύ άλλων- και με τους έρωτές σου. Αν λάβουμε υπόψη μας και το γεγονός ότι ο Κρόνος από τον Τοξότη επηρεάζει τις σχέσεις σου, φαίνεται ότι μάλλον αναμένονται μοιραία γεγονότα. Το αν αυτά τα γεγονότα θα έχουν μια θετική ή μια αρνητική χροιά, μόνο ο προσωπικός σου χάρτης μπορεί να το κρίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετά την Ηλιακή έκλειψη που πυροδότησε το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα στο ζωδιακό σου σταυρό, έρχεται η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της άλλης εβδομάδας και δημιουργεί μία ατμόσφαιρα που σε φορτίζει συναισθηματικά. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις πιο δραματικά τις καταστάσεις και ο έρωτας να γίνεται το μέσον για να εκτονώνεις αρκετά σημαντικές δόσεις από τη συναισθηματική σου υπερχείλιση.

ΛΕΩΝ: Μέσα στις δύσκολες μέρες που ζούμε λόγω εκλείψεων και τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα, εσύ τα πας αρκετά καλά, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα που πριμοδοτείται από τον Δία στο ζώδιό σου εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης βάλλεται και λέει τα αντίθετα. Πιθανές είναι οι μοιραίες εξελίξεις που, ωστόσο, μάλλον σε καλό θα σου βγουν…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μετά την ηλιακή έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας που βάζει σε κρίση τις σχέσεις σου, ακολουθεί η σεληνιακή που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα δευτέρου – ογδόου της ηλιακής σου οικοθεσίας και βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες, τα πάθη, τους φόβους και τα απωθημένα σου καθώς στο ζώδιο των ερώτων σου βρίσκεται ο Πλούτωνας που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, όψη που οι εκλείψεις την έχουν πυροδοτήσει με τον πιο επιθετικό τρόπο. Προσπάθησε να κρατήσεις μια σωστή στάση και να μην παρασύρεσαι σε παρορμητικές αντιδράσεις. Κυρίως μην αφήνεις τον εγωισμό σου να πάρει τα ηνία και να κατευθύνει τις συμπεριφορές σου.

ΖΥΓΟΣ: Η επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη που ενισχύει τις επιδράσεις του ήδη πυροδοτουμένου τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα, θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σου την επόμενη εβδομάδα και θα επηρεάσει τις σχέσεις σου. Τώρα θα πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, να μην αφήνεις τον εγωισμό σου να καθορίζει τις αντιδράσεις σου, να δίνεις χώρο στο ταίρι σου. Τελικά, αν κάποια σχέση σου δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις, ίσως να είναι προτιμότερο ένα λυτρωτικό τέλος απ’ ότι να διαιωνίζεται ένα πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, επιτρέπει –για να μην πω επιβάλλει- τις περιπέτειες, τα φλερτ, τα παιχνίδια. Ωστόσο, οι όψεις αυτών των ημερών και η επικείμενη σεληνιακή έκλειψη σε εξωθούν στο να εστιάσεις την προσοχή σου σε πιο πεζά πράγματα. Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιος άσσος στο μανίκι σου υπό μορφή μυστικής σχέσης ή μιας σχέσης με πολύ μυστήριο, μιας και οι μοιραίες καταστάσεις εκτός του γεγονότος ότι είναι του γούστου σου, είναι και αναμενόμενες αυτή την περίοδο με τις εκλείψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, επηρεάζει -μεταξύ άλλων- τον άξονα των ερώτων σου και πυροδοτείται τόσο από την πρόσφατη ηλιακή όσο και από την επικείμενη σεληνιακή έκλειψη. Η αλήθεια είναι ότι τώρα θα είσαι πιο απαισιόδοξος/η, πιο δύσθυμος/η, διαφορετικός/η από το συνηθισμένο σου. Σε ότι αφορά στις ερωτικές σου σχέσεις δεν αποκλείονται οι μοιραίοι έρωτες ή οι μοιραίες εξελίξεις. Πάντως, επειδή έχεις τον Κρόνο στο ζώδιό σου, προσπάθησε να μην παρασύρεσαι σε ενθουσιώδεις τοποθετήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικείμενη έκλειψη της Σελήνης που δυναμιτίζει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, δημιουργεί τις συνθήκες που σε αποσπούν από τους έρωτες και σε αναγκάζουν να εστιαστείς σε άλλους τομείς. Παράλληλα, μπορεί να λειτουργήσει βλαπτικά για τη σχέση σου, ιδιαίτερα αν αυτή δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις και σε ξεκάθαρα συναισθήματα αλλά είναι προϊόν ανασφαλειών και εξαρτήσεων. Το θετικό είναι ότι η Αφροδίτη από τον Ταύρο ανοίγει τους ορίζοντές σου και διευρύνει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα προκειμένου να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Δία στον Λέοντα, το πιο πιθανό είναι ότι θα ερωτευτείς ή –έστω- κάτι θα αλλάξει στη διάθεσή σου. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος δεν είναι η απόλυτα ενδεδειγμένη για έρωτες και πανηγύρια και δεν αποκλείει τις δυσκολίες. Ωστόσο, αν δεν προσβάλλεται ο προσωπικός σου χάρτης, θα τα πας αρκετά καλά.

ΙΧΘΥΕΣ: Μετά την έκλειψη στο ζώδιό σου, βγαίνουν στην επιφάνεια πολλές ανασφάλειες, αρνητικά συναισθήματα, καταπιεσμένα παράπονα συνοδευμένα από αρκετές ποσότητες ζήλιας, κτητικότητας και, γενικότερα, επιτακτικής ανάγκης να πάρεις τις επιβεβαιώσεις σου με το έτσι θέλω. Αντίθετα με τις τάσεις σου, καλό θα ήταν να κρατήσεις μια όσο το δυνατόν χαλαρή συμπεριφορά και να μην προβάλλεις τα τραύματά σου, τις εμπειρίες του παρελθόντος και τα απωθημένα σου στο ταίρι σου.

Πηγή: www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου