Saturday, 28 May, 2022

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 12/7 έως 19/7

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 12/7 έως 19/7

ΚΡΙΟΣ: Την εβδομάδα αυτή πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 15, που σε κάνει ιδιαίτερα ανήσυχη και προβληματισμένη, τόσο στην αισθηματική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Μην παρασυρθείς από τον κυκεώνα των συναισθημάτων σου, αλλά δες τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα και χρησιμοποίησε τη διορατικότητα που σε χαρακτηρίζει για να προλάβεις ατοπήματα. Έτσι, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Αισθηματικές
Θα έχεις ανάμικτα συναισθήματα αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Από τη μία θα θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και από την άλλη θα προσπαθήσεις να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να προτιμήσεις να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες συζητήσεις. Αν είσαι single, είναι στο χέρι σου να κινηθείς ανάλογα, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι την Κυριακή και με την ευεργετική της επίδραση μπορείς είτε να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου είτε να κάνεις μία νέα αρχή σε μια μακροχρόνια σχέση που είχες διακόψει.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή παρόλο που είσαι σε συνεχή εκνευρισμό και αβεβαιότητα για την εξέλιξη πολλών καταστάσεων που σε απασχολούν. Έχεις όμως σύμμαχό σου την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από τον Λέοντα μέχρι την Κυριακή, που γλυκαίνει τις σχέσεις σου και φέρνει την ισορροπία στη ζωή σου. Ωστόσο, την Τετάρτη η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ίσως σε μελαγχολήσει λίγο και σε κάνει να αναθεωρήσεις τη ζωή σου. Οι προβληματισμοί σου αυτοί όμως θα είναι εντελώς πρόσκαιροι, γι’ αυτό μην τους δώσεις παραπάνω αξία από όση τους αντιστοιχεί.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει πια. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις αυτά που θέλεις και ονειρεύεσαι για τη σχέση σας και την οικογένειά σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ ρομαντικό και ερωτικό, ενώ και οι δύο σας θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Οι singles εκπρόσωποι του ζωδίου έχετε πολλές πιθανότητες να έρθετε κοντά με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να ξεκινήσετε μία σχέση μαζί του. Φροντίστε μόνο να είστε διακριτικές, για να μην δώσετε δικαιώματα για σχόλια και παρατηρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείς να ασχοληθείς αυτήν την εβδομάδα με υποθέσεις που εκκρεμούν και να ξέρεις πως θα τα τακτοποιήσεις όλα πολύ καλά. Δικά σου άτομα προσφέρονται να σε βοηθήσουν. Πες τους τι σε απασχολεί και θα είναι δίπλα σου. Στα μέσα της εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, η καλή σου διάθεση θα κάνει τους άλλους ευτυχισμένους! Μέχρι την Κυριακή που η Αφροδίτη θα κινείται στο Λέοντα, θα δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται και τις προσπάθειές σου να δικαιώνονται στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται την προσοχή σου. Βλέπεις, ο σύντροφός σου έχει πολλά παράπονα από την αδιάφορη συμπεριφορά σου τις τελευταίες ημέρες και έχει αλλάξει και αυτός. Για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να συνεχιστούν έτσι και να εξελιχθούν αρνητικά, πρέπει άμεσα να λάβεις τα μέτρα σου και να τον πλησιάσεις με ρομαντισμό και τρυφερότητα. Αν είσαι single, καλό θα είναι να σκεφτείς νέους τρόπους ανεύρεσης συντρόφου και να δραστηριοποιηθείς και σε νέα ενδιαφέροντα, που θα διευρύνουν τον κύκλο γνωριμιών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μία εβδομάδα δύσκολη και περίεργη ξεκινά για εσένα και πολλές θα είναι οι φορές που θα νιώθεις εγκλωβισμένη στον ίδιο σου τον εαυτό, χωρίς να βλέπεις μπροστά σου πόρτα διαφυγής. Για όλα αυτά, θα φταίει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου την Τετάρτη και δεν θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί! Το Σαββατοκύριακο όμως τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα και αν έχεις γλυτώσει μέχρι τότε τον νευρικό κλονισμό, θα νιώσεις πανευτυχής, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Αισθηματικές
Αν δεν θέλεις να έχεις αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπό σου, θα πρέπει σε μερικά θέματα να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα. Απόφυγε τις συζητήσεις για θέματα που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα στη σχέση σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα και τον σύντροφό σου στα όριά του, γιατί υπάρχει περίπτωση η σχέση σου να πάρει το δρόμο του χωρισμού. Αν είσαι single, σε καμία περίπτωση μην πιστεύεις τα λόγια και τις υποσχέσεις που θα σου δώσουν κάποιοι επίδοξοι εραστές γιατί η απογοήτευση παραμονεύει. Το νου σου!

ΛΕΩΝ :Λίγο ανάστατη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα και για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις στον επαγγελματικό, αλλά και στον αισθηματικό σου τομέα, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές σκέψεις που έχεις και ίσως να εμπιστευτείς τις συμβουλές των πολύ στενών σου ανθρώπων. Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου να ακολουθήσεις τις ρεαλιστικές οδούς και να μείνεις πιστή στο πρόγραμμα που θα φτιάξεις. Μην επηρεαστείς από τον συναισθηματισμό σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, γιατί η όψη του Ήλιο με τον Ουρανό που θα πραγματοποιηθεί, είναι ικανή να σε οδηγήσει σε εντελώς λανθασμένα μονοπάτια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στον σύντροφό σου για να μπορέσει να καταλάβει πώς βλέπεις τη σχέση που έχετε. Να ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει ακόμα πιο πολλά, αν δεις κι εσύ μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν είσαι τόσο απόλυτη. Σύμμαχός σου θα είναι η Αφροδίτη από το ζώδιό σου μέχρι την Κυριακή, για να βελτιώσεις το μεταξύ σας κλίμα και να επικοινωνήσεις καλύτερα μαζί του. Αν είσαι single, φρόντισε να αλλάξεις λίγο τακτική, ώστε να δεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά και να γνωρίσεις το
πρόσωπο που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εβδομάδα αυτή θα είναι καλή για εσένα και θα καταφέρεις πολλά πράγματα από αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ίδιο ζώδιο και να σε ευνοεί σημαντικά, όλες σου οι επικοινωνίες θα αποκατασταθούν, η δυναμική σου θα είναι στα ύψη και η τύχη θα σε ακολουθεί όπου και να πας. Φρόντισε τώρα που μπορείς να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό για να βελτιώσεις όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου και να ανανεώσεις τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές
Η παραμονή του Άρη στον Καρκίνο θα σε κάνει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στη σχέση σου και να πάρεις οριστικές αποφάσεις για θέματα που είναι στάσιμα μέχρι τώρα. Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξουν μερικά πράγματα, τότε είναι στο χέρι σου. Αν είσαι single, αυτήν την περίοδο και ιδιαίτερα από την Κυριακή και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιό σου μην κάθεσαι καθόλου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

ΖΥΓΟΣ: Ξεκινά μία εβδομάδα που θα θέλεις να αναδιοργανώσεις τα πάντα. Με σύμμαχό σου την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι την Κυριακή, θα καταφέρεις να διώξεις από πάνω σου καταστάσεις και άτομα που σε κουράζουν, σε αγχώνουν και ίσως δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Πρόσεξε μόνο την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, μην κυριευτείς από την μεγαλοκαρδία σου και δώσεις συγχωροχάρτι σε άτομα που δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης σου, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.

Θα δώσεις παραπάνω σημασία αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου και θα προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι μπορείς με το ρομαντισμό και τον ερωτισμό που σε διακατέχουν, να δώσεις κουράγιο στον άνθρωπό σου για να περάσετε υπέροχα και να ξεφύγετε από τις έννοιες της καθημερινότητας, που σας κουράζουν και σας χαλάνε τη διάθεση.Αν είσαι μόνη, μην το βάζεις κάτω. Συνέχισε την αναζήτησή σου και θα δεις ότι στο τέλος θα βγάλεις κάτι πολύ καλό. Την Κυριακή, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στην Παρθένο, ίσως δεχτείς μία αναπάντεχη πρόσκληση από άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Καλά θα κάνεις να την αποδεχτείς…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις. Να ξέρεις πως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη λόγω των θετικών πλανητικών επιρροών που δέχεσαι, αλλά κάποιες δυσμενείς χρονικές στιγμές δεν θα σου επιτρέψουν να αφεθείς και να χαλαρώσεις. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα, τις οποίες όμως πρέπει να σκεφτείς καλά πριν τις αναφέρεις σε ορισμένα άτομα. Λίγη παραπάνω προσοχή χρειάζεται την Τετάρτη που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και ίσως παραπλανήσει την κρίση σου και σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Αισθηματικές
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις. Η συμβουλή των άστρων είναι να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Αν είσαι single, η Αφροδίτη από τον Λέοντα μέχρι την Κυριακή θα συνεχίσει να σου δίνει τις καλές επιρροές της, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο συναισθηματισμός σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι αυξημένος λόγω της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στον Καρκίνο και θα σε κάνει να παραπονιέσαι για τα πάντα! Φρόντισε να δεις με περισσότερο ρεαλισμό μερικές καταστάσεις για να πάρεις δύναμη και να πετύχεις τους στόχους που θέλεις εδώ και καιρό να υλοποιήσεις, χωρίς να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Προσπέρασε τις ημέρες και μην κολλάς στις λεπτομέρειες.

Αισθηματικές
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Να ξέρεις πως η Αφροδίτη που κινείται στον Λέοντα μέχρι την Κυριακή θα σε ευνοήσει για να γίνει η σχέση σου καλύτερη. Ίσως τώρα πάρεις την απόφαση από κοινού με τον αγαπημένο σου για την απόκτηση ενός παιδιού ή την αλλαγή κατοικίας. Αν είσαι single, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις τόσο καιρό. Μείνε ανοιχτή και μην κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου, αν πρώτα δεν έχεις δώσει μία ευκαιρία στα άτομα που σε διεκδικούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να αλλάξεις τακτική αν θέλεις να βάλεις μερικά πράγματα σε σειρά στους τομείς της ζωής σου που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Μείνε ρεαλίστρια και με το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που θα σου χαρίσει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στον Καρκίνο, προσπάθησε να προωθήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να βάλεις σε νέες βάσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για τον σύντροφό σου, αλλά καλά θα κάνεις να μην δώσεις παραπάνω σημασία, γιατί αιτία για αυτήν την αναστάτωση θα είναι η αρνητική όψη του Ήλιου με τον Ουρανό στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, φρόντισε να επικοινωνήσεις μαζί του ουσιαστικά και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν ακόμα δεν έχεις βρει σύντροφο, φρόντισε να περνάς καλά με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ και ανούσιες καταστάσεις. Στην περίπτωσή σου ισχύει το γνωμικό ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Την εβδομάδα αυτή η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μεσοβδόμαδα σε πλημμυρίζει με αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις. Οφείλεις όμως να δεις με περισσότερη ψυχραιμία μερικές καταστάσεις και να σταματήσεις να απαισιοδοξείς, γιατί μία αρνητική συγκυρία είναι και θα περάσει. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα σου δώσει η Αφροδίτη στο Λέοντα μέχρι την Κυριακή θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και να καταστρώσεις νέα πλάνα για αυτά που ονειρεύεσαι να πετύχεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και να μην αφοσιωθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου ολοκληρωτικά στο σπίτι σου και μετάτρεψε το βαρύ κλίμα που κυριαρχεί, σε ρομαντικό και όμορφο. Κι αν είσαι ακόμα σε φάση αναζήτησης, συνέχισε να ψάχνεις το άλλο σου μισό. Ο χρόνος να ξέρεις ότι πρόκειται πολύ γρήγορα να σε ανταμείψει.

ΙΧΘΕΙΣ: Μπορείς από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας να βάλεις πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου το διάστημα που θα ακολουθήσει. Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με ευκολία κάποια μικρά προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Ο Άρης θα κινείται στον Καρκίνο επηρεάζοντάς σε θετικά, με αποτέλεσμα να ομορφύνουν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεχτική από τα συνηθισμένα και να σκέφτεσαι καλά πριν μιλήσεις κοντά στην Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και θα σε κάνει νευρική.

Αισθηματικές
Πρέπει άμεσα να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, η καθημερινότητα έχει γίνει δύσκολη. Η θέση της Αφροδίτης στο Λέοντα μέχρι την Κυριακή θα σε ευνοήσει αρκετά στη σχέση σου. Αν είσαι single, οφείλεις να κινηθείς άμεσα, γιατί έχεις τους πλανήτες με το μέρος σου για να συναντήσεις τώρα άτομα με ίδια ενδιαφέροντα και με πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία σχέση.

.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου