Saturday, 27 July, 2024

Αγάθη Γκουδέρη, υποψήφια «Πέλλα, Μαζί Συνεχίζουμε» “για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο”

Η Αγάθη Γκουδέρη είναι υποψήφια με τον Συνδυασμό «Πέλλα, Μαζί Συνεχίζουμε» και τον υπ. Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο

η οποία ως νέα γυναίκα, σύζυγος και μητέρα έχει όρεξη να εργαστεί με πάθος και αφοσίωση για τη βελτίωση της κοινότητάς μας. Όπως σημειώνει η ίδια: «Να κάνουμε ό,τι καλύτερο από κοινού για την πόλη μας, την αναβάθμιση της κοινωνίας μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Συνδημότισσες, συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Είμαι η Γκουδέρη Αγάθη, γεννήθηκα το 1988, μεγάλωσα στα Γιαννιτσά, όπου και ζω με την οικογένειά μου. Γονείς μου είναι ο Γκουδέρης Χαράλαμπος (γεωπόνος) και η Σπουρτούδη Ιωάννα (μαθηματικός).

Είμαι παντρεμένη με τον Γιαβάση Κοσμά (πληροφορικός) και είμαι μητέρα τριών παιδιών. Είμαι φιλόλογος και έχω ειδικευτεί ακαδημαϊκά σε τομείς όπως η Ρητορική, η Μουσειολογία και Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η αγάπη μου για τον συνάνθρωπο και για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως ΑμεΑ με έκανε να ασχοληθώ και με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και πλέον είμαι Υποψήφια Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Πολιτιστική Επικοινωνία.

Έχω εργαστεί στο τμήμα οργάνωσης, σχεδιασμού και επιμέλειας εκθέσεων του Λαογραφικού Μουσείου του Στρασβούργου, ως μουσειοπαιδαγωγός στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα εργάστηκα ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στα Γιαννιτσά και σήμερα εργάζομαι ως φιλόλογος στη δημόσια εκπαίδευση.

Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται πολίτες που έχουν το ήθος, τη γνώση και την όρεξη να γίνουν η φωνή των συμπολιτών τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και να δώσουν λύση στις ανάγκες του Δήμου. Προσωπικά δεσμεύομαι να ασχοληθώ με ευαίσθητους τομείς, όπως η Παιδεία και ο Πολιτισμός.

Συγκεκριμένα, με τη στήριξή σας δεσμεύομαι να προωθήσω:

-την προσπάθεια αναβάθμισης της εκπαίδευσης της νέας γενιάς συνεχίζοντας τη διαρκή φροντίδα των σχολικών υποδομών

-την εκπαίδευση όλου του πληθυσμού που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της αειφόρου ανάπτυξης της κοινωνίας μέσω της οργάνωσης και διεξαγωγής προγραμμάτων Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων

-την υλοποίηση βιώσιμων πολιτικών ανάπτυξης και ανάδειξης του πολιτισμού και αύξηση της επισκεψιμότητας

-την προβολή των πλούσιων φυσικών και πολιτιστικών πηγών του Δήμου μας ώστε να είναι αντάξιος του ιστορικού φορτίου του

Ζητώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, ώστε όσα έπραξα ως ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών, να πράξω και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου «Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε»!

Ζητώ την ψήφο σας για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τις αξίες και το όραμά μας για τον Δήμο μας. Πάμε μαζί να συνεχίσουμε μπροστά με σιγουριά να δημιουργούμε έναν Δήμο σταθερά ισχυρό, με σκοπό να κάνουμε τον τόπο μας κάθε μέρα καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας!

Με εκτίμηση, Γκουδέρη Αγάθη

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου