Monday, 13 May, 2024

Στάθης Φουντουκίδης: «Γυρίζουμε μια νέα σελίδα για τον δήμο Πέλλας, που θα χωράνε όλοι οι πολίτες»

Στάθης Φουντουκίδης: «Γυρίζουμε μια νέα σελίδα για τον δήμο Πέλλας, που θα χωράνε όλοι οι πολίτες»

Μεγάλη νίκη κατέγραψε ο Στάθης Φουντουκίδης στον δήμο Πέλλας, με 3.701 ψήφους διαφορά από τον Στ. Καστερίδη και ποσοστό 56%. Κατοχύρωσε 21 έδρες (δημ. Συμβούλων και 8 αντίστοιχα ο κ. Καστερίδης.

Στο εκλογικό του κέντρο ήδη το βράδυ της Κυριακής, από νωρίς συγκεντρώθηκαν δεκάδες σύμβουλοι του νέου δημάρχου, όπου τον περίμεναν μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, με τραγούδια, χορούς και βεγγαλικά!

Ο Στάθης Φουντουκίδης ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν τόσο από την πρώτη ημέρα, πριν 2,5 χρόνια με τα λίγα άτομα, όπως είπε, που ξεκίνησαν σαν παρέα να οργανώνουν τον Συνδυασμό, αυτούς που στρατεύτηκαν μαζί του «και πίστεψαν και μετά γίνατε εσείς οι χιλιάδες, που σήμερα δώσατε την ανανέωση στον δήμο Πέλλας»… «σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Γυρίζουμε μια νέα σελίδα για τον δήμο μας, σε ένα καινούργιο βιβλίο που θα χωράνε όλοι οι πολίτες του δήμου Πέλλας. Σήμερα δεν έχει νικητές και ηττημένους, σήμερα είναι μια γιορτή της δημοκρατίας.

Ο κόσμος αποφάσισε και από αύριο θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να δούμε ένα καλύτερο μάλλον. Ένα μέλλον δημιουργίας», είπε ο νέος δήμαρχος και ακολούθησε σε κλίμα πανηγυρισμού η γιορτή για την επιτυχία του Συνδυασμού.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου