Saturday, 27 July, 2024

Η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Βασιλειάδου Δέσποινα, σε Δημόσιες Υπηρεσίες της Έδεσσας

Η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας με τον συνδυασμό Αλληλεγγύη του Απόστολου Τζιτζικώστα επισκέφτηκε χθες Δημόσιες Υπηρεσίες της Έδεσσας και είχε επαφές με τους υπευθύνους τους.

Συνεχίζει τις επαφές της με τους πολίτες της Περιφερειακή Ενότητας Πέλλας η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα Δέσποινα Βασιλειάδου.

Επόμενος σταθμός η πόλη της Έδεσσας. Εκεί επισκέφτηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Π. Περδικάτση και είχε συνομιλία με θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας σχετικά με την ΕΛΑΣ.

Αμέσως μετά επισκέφτηκε την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και συνυποψήφιό της Ιορδάνη Τζαμτζή. Τέλος, είχε μια επίκαιρη συνεργασία (λόγω των πλημμυρικών φαινομένων στη Θεσσαλία) με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Πέλλας Δρ. Χρήστο Μπιμπίτσο όπου και ενημερώθηκε για τα μέτρα αντιπλημμυρικής θωράκισης που έχουν ληφθεί.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η κα Βασιλειάδου θα συνεχίσει τις επισκέψεις της και σε άλλους παραγωγικούς φορείς και υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου