Saturday, 27 July, 2024

Ο Ηλίας Ελευθεριάδης με τον Στάθη Καστερίδη για «Μια καινούργια αρχή για τον τόπο μας»

Ο Ηλίας Ελευθεριάδης γεννήθηκε στα Γιαννιτσά το 1988, όπου κατοικεί και δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα.

Είναι πτυχιούχος του Μηχανολογικού τομέα με ειδικότητα Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου. Επίσης, είναι κάτοχος πτυχίου Αρχιτεχνίτη-Ηλεκτροσυγκολλητή και Οξυγονοκολλητή.

Όπως ο ίδιος δηλώνει:

«Το 2007 ξεκίνησα την επαγγελματική μου πορεία, ως εργολάβος οικοδομών και από το 2013 μέχρι σήμερα, εργάζομαι στο Εκκοκκιστήριο “Παυλίδη Α.Ε” ως Υπεύθυνος του Μηχανολογικού τομέα.

Ασχολήθηκα για χρόνια ως ιδιοκτήτης καταστημάτων εστίασης αλλά και ως  μελισσοκόμος.

Από το 2017 μέχρι και σήμερα είμαι Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Γιαννιτσών.

Το 2022 εκλέχτηκα περιφερειακός εκπρόσωπος τριών Νομών ( Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλας) στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας και Θράκης  ” ΚΟΜΑΘ”

Τέλος, είμαι Υπεύθυνος Συντονισμού της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας και αποτελώ μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Γιαννιτσών.

Στηρίζω τον Στάθη Καστερίδη, διότι στο πρόσωπο του είδα όραμα, όρεξη και αποφασιστικότητα. Είναι άνθρωπος της πράξης, έχοντας γνώσεις και εμπειρία, για αυτό θα είμαι ξανά στο πλευρό του, για έναν ανοιχτό και ανθρώπινο δήμο.

“Μια καινούργια αρχή για τον τόπο μας, ένα καλύτερο αύριο με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες. Ενωμένοι μπορούμε να υλοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους στόχους”.

Με εκτίμηση Ελευθεριάδης Ηλίας»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου