Saturday, 27 July, 2024

Περιοδεία περιφερειακής συμβούλου, Δέσποινας Βασιλειάδου, με τον Απ. Τζιτζικώστα, στην Πέλλα

Η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Δέσποινα Βασιλειάδου συνόδευσε την Πέμπτη τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στην επίσκεψή του στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν την πόλη των Γιαννιτσών, όπου και παρέστησαν στην εκδήλωση μνήμης της ομαδικής εκτέλεσης του Σεπτεμβρίου 1944, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν το κέντρο και τον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, όπου και μαζί με τους υπολοίπους υποψηφίους του Συνδυασμού, συνομίλησαν με κατοίκους των Γιαννιτσών, με καταστηματάρχες, εμπόρους και επαγγελματίες της περιοχής.

Αμέσως μετά επισκέφτηκαν τα Σεβαστιανά και το 1ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο αναβαθμίστηκε ενεργειακά με πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συνομίλησαν με εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στη Σκύδρα, όπου συνάντησαν πολίτες, εργαζόμενους και εμπόρους, συζητώντας μαζί τους τα σημαντικότερα ζητήματα της περιοχής, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξής της, την επόμενη πενταετία.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τον Προφήτη Ηλία, αλλά και την Καλή και συγκεκριμένα το Γυμνάσιο-Λύκειο Καλής, που χρηματοδοτήθηκε για την αναβάθμισή του από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνομιλώντας με εκπαιδευτικούς και γονείς, ενώ τέλος συμμετείχε το βράδυ στην εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομάδας Νίκης Καλής.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου